"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

36.2 C
Trikala

Ανασχηματισμός και γαλάζια άλογα ….

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σάκης Κωστούλας 

Η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο. Τα ασφαλιστικά ταμεία αδειάζουν, η αναδουλειά στην αγορά καλπάζει, τα χρέη κράτους και ιδιωτών εκτινάσσονται, η δημόσια περιουσία ξεπουλιέται, η κοινωνία βουλιάζει. 

Θα υπάρξει με το ανασχηματισμό αλλαγή πολιτικής; 

Aποκλείεται!!! 

Ο ανασχηματισμός τώρα θα προσπαθήσει με την παραφιλολογία που θα καλλιεργηθεί να αποτρέψει τα βλέμματα από την ουσία και να ασχοληθεί με τα πράσινα άλογα…..

Παλιά και δοκιμασμένη μέθοδος αλλά η ιστορία όταν επαναλαμβάνεται αποτελεί κωμωδία και δεν ξεγελά κανέναν.

Σε λίγο η κατάσταση  θα θυμίζει εμπόλεμη ζώνη.

Μέχρι τότε η κυβέρνηση των διαχειριστών  θα έχει προχωρήσει το ξεπούλημα και θα έχει περάσει όλες εκείνες τις μεταρρυθμίσεις που θα κινεζοποιήσουν εντελώς αυτή τη χώρα.

Οι περισσότεροι Έλληνες δεν έχουν αντιληφθεί ακόμα τι έχει συμβεί στη χώρα τους.

Αστειάκια, λογοπαίγνια, ειρωνείες και άλλα τέτοια, λες και δεν είμαστε πια στο 2024 με την Ελλάδα δεμένη και τελειωμένη αλλά στα χρόνια της “ευημερίας”, πριν από την χρεοκοπία της χώρας.

Καλοί μου άνθρωποι, δεν έχει καμία σημασία ποιο κόμμα είναι κυβέρνηση, ποιος είναι ο πρωθυπουργός και ποιοι οι υπουργοί σε μία υπό επιτήρηση χώρα.

Καμία.

 

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα άλογα τώρα είναι μπλέ και έχουν παρωπίδες.
    Πάνε και μαζί τους κι εμείς καβαλάρηδες ντουγρου για τον γκρεμό.
    Με μαθηματική ακρίβεια.

  2. Δεχθείτε παρακαλώ τα θερμά συγχαρητήρια πολλών από εμάς που σας διαβάζουμε καθημερινά διότι έχετε το θάρρος και την εντιμότητα να λέτε τα πράγματα με το όνομά τους και στην πραγματική τους διάσταση, με νηφαλιότητα και ευπρέπεια. Τιμάτε το λειτούργημα της δημοσιογραφίας όταν πολλοί που αυτοαποκαλούνται δημοσιογράφοι το έχουν αναγάγει σε χρυσοπληρωμένο επάγγελμα παραμένοντας μαριονέτες και υποτελείς ύποπτων εγχώριων & ξένων αφεντικών και συμφερόντων, αναπαράγοντας ψεύτικες προπαγάνδες & ανακοινώσεις στα ΜΜΕ όταν τους διατάζουν οι επικυρίαρχοι στους οποίους έχουν υποταχθεί ανενδοίαστα. Να είσθε πολύ πολύ καλά, σέβεστε τον εαυτό σας, την Ελλάδα μας, τους αναγνώστες σας και την δημοσιογραφία. Αποτελείτε την φωτεινή υγιή εξαίρεση μέσα στον βούρκο της παρακμής των ΜΜ Εξαπάτησης στους πονηρούς καιρούς που ζούμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης