"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.6 C
Trikala

Αναταράξεις στο Δήμο Φαρκαδόνας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Εντείνονται οι αυτοδιοικητικές διεργασίες στο Δήμο Φαρκαδόνας, την ώρα που η περιοχή προσπαθεί να επουλώσει τις πληγές που άφησε ο πρόσφατος σεισμός.


Ο νυν Δήμαρχος κ. Σπύρος Αγναντής, διάδοχος του αδικοχαμένου Γάννη Σακελλαρίου, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αποδεικνύεται ήρεμη δύναμη και αρκετά αποτελεσματικός.

Κατά γενική ομολογία, η επιτυχής αντιμετώπιση των επιπτώσεων της φυσικής καταστροφής, αποτέλεσε ευκαιρία προκειμένου να αναδειχθούν τα διαχειριστικά και αυτοδιοικητικά προσόντα του ανδρός.


Από την άλλη, ο εμβληματικός και πολύπειρος πρώην αυτοδιοικητικός άρχοντας του τόπου κ. Θανάσης Μεριβάκης, ετοιμάζεται για το αναμενόμενο come back στην ηγεσία του Δήμου, δημιουργώντας νέους συσχετισμούς  και συμμαχίες με τα πολιτικά γραφεία του νομού.


Πάντως η χωροταξική ιδιαιτερότητα του Δήμου Φαρκαδόνας, επιτάσσει στους μνηστήρες να διαθέτουν ερρείσματα και ικανότητα σύνθεσης, τόσο στη περιοχή της Φαρκαδόνας όσο και σ’ αυτή της Οιχαλίας. 


Διαχρονικά επίσης έχει αποδειχθεί, ότι αυτό είναι το καθοριστικό χαρακτηριστικό που δίδει τελικά δυναμική ώθηση και τη πολυπόθητη νίκη σε κάθε υποψήφιο Δήμαρχο.

Κων.Κουτσονάσιος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης