Ανατροπή ΙΧ τρικαλινού στη Λαμία, στις στροφές πάνω από το νοσοκομείο Reviewed by Momizat on . Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ένας νεαρός οδηγός, που βρέθηκε εκτός δρόμου με το αυτοκίνητο, όπως το βλέπετε στις φωτογραφίες του LamiaReport. Ο νεαρός ο Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ένας νεαρός οδηγός, που βρέθηκε εκτός δρόμου με το αυτοκίνητο, όπως το βλέπετε στις φωτογραφίες του LamiaReport. Ο νεαρός ο Rating: 0

Ανατροπή ΙΧ τρικαλινού στη Λαμία, στις στροφές πάνω από το νοσοκομείο

Ανατροπή ΙΧ τρικαλινού στη Λαμία, στις στροφές πάνω από το νοσοκομείο

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ένας νεαρός οδηγός, που βρέθηκε εκτός δρόμου με το αυτοκίνητο, όπως το βλέπετε στις φωτογραφίες του LamiaReport.
Ο νεαρός οδηγός ξεκίνησε το πρωί της Πρωτοχρονιάς από την Ελευσίνα για να πάει να δει τους γονείς του στα Τρίκαλα. Δυστυχώς όμως λίγο μετά τις 11:00΄ το πρωί όταν περνούσε έξω από τη Λαμία, έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο αφού έσπασε τις μπάρες ανατράπηκε και σταμάτησε στο δέντρο. Ευτυχώς ο οδηγός δεν τραυματίστηκε. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο σημείο του δρόμου Λαμίας – Δομοκού, ακριβώς πάνω απ΄ το νοσοκομείο, είναι πολύ επικίνδυνο ειδικά όταν βρέχει. Πριν από λίγο καιρό είχε ανατραπεί το αυτοκίνητο με τους 4 δασκάλους από την Καρδίτσα (εδώ) ενώ ός πριν από λίγες ημέρες στις 27/12/13, ακόμη ένα Peugeot έφυγε εκτός, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί το ζευγάρι το οποίο επέβαινε στο αυτοκίνητο. Πέρα από το ότι οι οδηγοί θα πρέπει να είναι προσεχτικοί στο συγκεκριμένο σημείο, σίγουρα θα πρέπει ένα κλιμάκιο τεχνικών να ελέγξει το δρόμο αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην κλίση της στροφής ή άλλη κακοτεχνία.
(Πηγή LamiaReport)
e6

e1

e2

e3

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή