Αναφορά Κυρίτση σε Γεωργιάδη για τα πολυιατρεία ΕΟΠΥΥ Reviewed by Momizat on . Αναφορά κατέθεσε στον υπουργό Υγείας, ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Γ. Κυρίτσης, για το θέμα των πολυιατρείων του ΕΟΠΥΥΥ. Η αναφορά περιλαμβάνει το ψήφισμα του Δημοτικ Αναφορά κατέθεσε στον υπουργό Υγείας, ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Γ. Κυρίτσης, για το θέμα των πολυιατρείων του ΕΟΠΥΥΥ. Η αναφορά περιλαμβάνει το ψήφισμα του Δημοτικ Rating: 0

Αναφορά Κυρίτση σε Γεωργιάδη για τα πολυιατρεία ΕΟΠΥΥ

Αναφορά Κυρίτση σε Γεωργιάδη για τα πολυιατρεία ΕΟΠΥΥ

Αναφορά κατέθεσε στον υπουργό Υγείας, ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Γ. Κυρίτσης, για το θέμα των πολυιατρείων του ΕΟΠΥΥΥ. Η αναφορά περιλαμβάνει το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων. Η αναφορά έχει ως εξής:

ΑΝΑΦΟΡΑ

Αθήνα, 5 Νοεμβρίου 2013

Προς τον υπουργό Υγείας

 

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Γεώργιος Κυρίτσης καταθέτει ως αναφορά την επιστολή του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων, η οποία περιλαμβάνει ψήφισμα της 10/10/2013 με αίτημα την διατήρηση των Μονάδων Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης (πολυϊατρείων) του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. του νομού Τρικάλων.

Το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων ζητεί την διατήρηση αλλά και την ενίσχυση των Μονάδων Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης τονίζοντας ότι είναι η μόνη διέξοδος των ασφαλισμένων όλων των ταμείων και ιδιαίτερα των χαμηλόμισθων και χαμηλοσυνταξιούχων.

 

Ο καταθέτων βουλευτής

Γεώργιος Κυρίτσης

 

Αφήστε το σχόλιο σας