Αναχώρησαν οι 400 πρόσφυγες από το Μουργκάνι, αλλά ήρθαν άλλοι 300 Reviewed by Momizat on .   Με την ελπίδα ότι σύντομα θα περάσουν τα σύνορα, τα οποία κρατά ακόμη κλειστά η ΠΓΔΜ, αναχώρησαν στις 3.00 τα ξημερώματα 400 περίπου πρόσφυγες από το Μου   Με την ελπίδα ότι σύντομα θα περάσουν τα σύνορα, τα οποία κρατά ακόμη κλειστά η ΠΓΔΜ, αναχώρησαν στις 3.00 τα ξημερώματα 400 περίπου πρόσφυγες από το Μου Rating: 0

Αναχώρησαν οι 400 πρόσφυγες από το Μουργκάνι, αλλά ήρθαν άλλοι 300

MOYRGKANI 9

 

Με την ελπίδα ότι σύντομα θα περάσουν τα σύνορα, τα οποία κρατά ακόμη κλειστά η ΠΓΔΜ, αναχώρησαν στις 3.00 τα ξημερώματα 400 περίπου πρόσφυγες από το Μουργκάνι Καλαμπάκας.

Οι πρόσφυγες αυτοί είχαν φθάσει στο κέντρο «Όασις» τη Δευτέρα το απόγευμα και παρέμειναν στο σημείο για πάνω από 30 ώρες, ενώ χθες προστέθηκε έναν ακόμη λεωφορείο, το οποίο παραμένει ακόμη στον χώρο.

Στις 10.30 περίπου προστέθηκαν άλλα πέντε λεωφορεία με πρόσφυγες που έφθασαν στο Μουργκάνι συνοδεία περιπολικού της Αστυνομίας.

Όπως είχαμε σημειώσει και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, με αυτόν τον τρόπο, δηλαδή με την τμηματική προώθηση από τα «άτυπα hot spot βραχείας παραμονής» θα συνεχιστεί η ροή των προσφύγων στην παρούσα φάση.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή