Αναχώρησε για Γερμανία η μικρή Ραφαέλα Reviewed by Momizat on . Στη Γερμανία και συγκεκριμένα στο νοσοκομείο Helios Clinic θα βρεθεί σύντομα η μικρή Ραφαέλα, κόρη της Καλαμπακιώτισσας Αντιγόνης Γάτου, προκειμένου να αντιμετω Στη Γερμανία και συγκεκριμένα στο νοσοκομείο Helios Clinic θα βρεθεί σύντομα η μικρή Ραφαέλα, κόρη της Καλαμπακιώτισσας Αντιγόνης Γάτου, προκειμένου να αντιμετω Rating: 0

Αναχώρησε για Γερμανία η μικρή Ραφαέλα

Rafaela

Στη Γερμανία και συγκεκριμένα στο νοσοκομείο Helios Clinic θα βρεθεί σύντομα η μικρή Ραφαέλα, κόρη της Καλαμπακιώτισσας Αντιγόνης Γάτου, προκειμένου να αντιμετωπιστεί ενδονοσοκομειακή λοίμωξη, η οποία προήλθε έπειτα από επέμβαση για τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που υπέστη σε τροχαίο.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε με αναρτήσεις και φωτογραφίες της η κ. Γάτου οι Γερμανοί γιατροί προσγειώθηκαν σήμερα το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη και μετέβησαν στη ΜΕΘ ΠΑΙΔΩΝ για να πάρουν τη Ραφαέλα. Στη συνέχεια επέστρεψαν στο αεροδρόμιο και πέταξαν για τη Γερμανία.

Η ιστοσελίδα μας εύχεται ομαλή και ταχεία ανάρρωση στη μικρή Ραφαέλα και δύναμη στους γονείς της. Ας είναι αυτές οι τελευταίες δύσκολες στιγμές της οικογένειας.

RAFAELA-AERODROMIA-THESSALONIKIS-2RAFAELA-AERODROMIA-THESSALONIKIS-3

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή