“Αναψε” η αντιπαράθεση, με φόντο τους χρυσαυγίτες Reviewed by Momizat on . Σαφή απόδειξη ότι ο παραιτηθείς(;), αποπεμφθείς(;) υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Χρ. Λάππα, μετείχε σε μία τουλάχιστον εκδήλωση της Χρυσής Αυγής, παρουσί Σαφή απόδειξη ότι ο παραιτηθείς(;), αποπεμφθείς(;) υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Χρ. Λάππα, μετείχε σε μία τουλάχιστον εκδήλωση της Χρυσής Αυγής, παρουσί Rating: 0

“Αναψε” η αντιπαράθεση, με φόντο τους χρυσαυγίτες

“Αναψε” η αντιπαράθεση, με φόντο τους χρυσαυγίτες

Σαφή απόδειξη ότι ο παραιτηθείς(;), αποπεμφθείς(;) υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Χρ. Λάππα, μετείχε σε μία τουλάχιστον εκδήλωση της Χρυσής Αυγής, παρουσίασε ο συνδυασμός «Φυσάει Κόντρα για την Ανατροπή».

Σε βίντεο παρουσιάζεται ο κ. Ντόβας να παρακολουθεί ομιλία στα γραφεία της ΧΑ. Και αυτό δόθηκε ως απάντηση, σε υπαινιγμό του κ. Λάππα στην τηλεμαχία σε τηλεοπτικό σταθμό, ότι και στον συγκεκριμένο συνδυασμό, υπάρχει χρυσαυγίτης, σε τοπικό συμβούλιο. Φυσικά, ο κ. Παπαθανασίου το αρνήθηκε και σήμερα το πρωί, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:


Όνομα – επώνυμο – αποδείξεις κύριε Λάππα

 

Καταγγείλαμε πως στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού “Τρίκαλα – Συμπολιτεία” φιγουράριζε το όνομα ξενοφοβικού ρατσιστή, υμνητή της χούντας και του Ηλία Κασιδιάρη: την καταγγελία μας αυτή, τη συνοδέψαμε με αδιαμφισβήτητες αποδείξεις.  Χθες, στην τηλεόραση της TV-10, στο ντιμπέιτ των υποψηφίων δημάρχων, παραδώσαμε στα χέρια του απερχόμενου Δημάρχου μια ακόμη απόδειξη για το ποιόν του ατόμου με το οποίο πόζαρε αγκαλιασμένος: απόδειξη που την έβαλε στο φάκελό του, μα συγνώμη, δε ζήτησε απ’ τους τρικαλινούς, ή απ’ τους υποψηφίους δημοτικούς του συμβούλους. Αντί συγνώμης, επέλεξε μια προσφιλή του τακτική: να πετάξει λάσπη στον ανεμιστήρα, κάνοντας λόγο περί συμμετοχής χρυσαυγίτη στο ψηφοδέλτιο του “ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ”.

Δεν είναι καιρός για αστεία, ούτε για τζάμπα μάγκες εκσυγχρονιστικού τύπου. Ο κ. Λάππας έχει 2 (δύο) και μόνον διεξόδους:

1)      Να δώσει, ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ όνομα – επώνυμο – αποδείξεις

2)      Να διανύσει την υπόλοιπη περίοδο ως τις εκλογές με τον τίτλο του κοινού και εκ του προχείρου ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ.

Περιμένουμε:

Όνομα – Επώνυμο – Αποδείξεις.

Αν ο όρος “Αποδείξεις” δεν είναι σαφής, παραθέτουμε ένα παράδειγμα: το video πίσω απ’ την ανάρτηση http://www.youtube.com/watch?v=BnWQR6d8zPc είναι απόδειξη.

 

ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

 

Αφήστε το σχόλιο σας