"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9.5 C
Trikala

Ανδρέας Λοβέρδος από τα Τρίκαλα: Δεσμεύομαι για αλλαγές προς όφελος της κοινωνίας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Θερμό ήταν το χειροκρότημα του κόσμου όταν ο υποψήφιος Πρόεδρος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος χαρακτήρισε το ΠΑΣΟΚ ως ιστορικό κληρονόμο της Δημοκρατικής Παράταξης απο τον Ελευθέριο Βενιζέλο, τον Γεώργιο Παπανδρέου και τον Ανδρέα Παπανδρέου και όπως τόνισε «είναι η παράταξη που έχει τη μεγαλύτερη συνεισφορά στην ελληνική ιστορία».

Ο Ανδρέας Λοβέρδος στην ομιλία του που έγινε στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Τρικάλων, εξέφρασε τη βεβαιότητα του για νίκη στις εσωκομματικές εκλογές, γεγονός το οποίο όπως τόνισε «θα αναδείξει το ΚΙΝΑΛ σε πρωταγωνιστή των πολιτικών εξελίξεων».

Ο Πανεπιστημιακός Καθηγητής και Συνταγματολόγος Ανδρέας Λοβέρδος, αναφέρθηκε στις πολιτικές του θέσεις και στο πρόγραμμα που έχει εκπονήσει για το ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας. Στην ομιλία του ο υποψήφιος νέος Πρόεδρος Ανδρέας Λοβέρδος επισήμανε ότι είναι ένας πολιτικός δοκιμασμένος σε κυβερνητικές θέσεις ευθύνης με αξιόλογα επιτεύγματα, με σημαντικούς αγώνες μέσα στο κοινοβούλιο και με λόγο που έχει απήχηση στην Κοινωνία.

Στα πλαίσια της προεκλογικής περιοδείας του στο νομό Τρικάλων, ο πρώην Υπουργός και υποψήφιος Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ συναντήθηκε με τους Δημάρχους Καλαμπακας, Φαρκαδόνας και Τρικάλων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης