"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Ανείπωτη θλίψη στα Τρίκαλα – Έφυγε από τη ζωή η 42χρονη μηχανικός Αγγελική Δεληχά

lafarm

Σχετικά άρθρα

Έφυγε από τη ζωή η Αγγελική Δεληχά, πολιτικος μηχανικός, με την είδηση του θανάτου της να συγκλονίζει την τοπική κοινωνία. Η 42χρονη Αγγελική Δεληχά , μητέρα τριών ανήλικων παιδιών ιδιαίτερα αγαπητή στην Τρικαλινή κοινωνία έδωσε μία τεράστια, σκληρή κι επίπονη μάχη με τον καρκίνο.

Η κηδεία της θα γίνει τη Δευτέρα 16 – 5 – 2022  και ώρα 3.00μ.μ., στο Μητροπολιτικό Ιερό  Ναό  Αγίου Νικολάου Τρικάλων  .

Αφήνει πίσω της συντετριμένο το σύζυγό της Θέμη Γαζέτα, τα παιδιά της Γιώργο, Αθηνά και Παναγιώτη

Τους γονείς Παναγιώτη και Αθηνά  Δεληχά και Γεώργιο και Μάρθα Γαζέτα, τον αδελφό Δημήτριο Γαζέτα, θείους, ξαδέρφια, φίλους και λοιπούς συγγενείς. 

Σημ. 1) Η σορός θα μεταφερθεί στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων , τη Δευτέρα  16 – 5 – 2022  και ώρα 2.30μ.μ.

2) Παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στο ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΝΕΟΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΄΄ ΦΛΟΓΑ΄΄

Με αφορμή το άγγελμα του θανάτου η Δ.Ε. του ΤΕΕ εξέδωσε το παρακάτω

«Έφυγε» η συνάδελφος Αγγελική Δεληχά

Με τη δυσάρεστη είδηση της απώλειας της Αγγελικής Δεληχά, Πολιτικού Μηχανικού, εκλεκτής συναδέλφου και μέλους του ΤΕΕ,  η Νομαρχιακή Επιτροπή ΤΕΕ Τρικάλων αποφάσισε:

•           Να εκδοθεί το παρόν συλλυπητήριο ψήφισμα,

•           Να συμμετάσχει σύσσωμη στην κηδεία της,

•           Να αποσταλεί η παρούσα ανακοίνωση στα μέσα ενημέρωσης, εκφράζοντας τα βαθύτερα αισθήματα του κλάδου των μηχανικών για την απώλεια της αγαπητής συναδέλφου στο στενό οικογενειακό και φιλικό της περιβάλλον.

Για τη Ν.Ε. Τ.Ε.Ε. Τρικάλων

Ο πρόεδρος

Μπαταβάνης Απόστολος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης