Ανεβάζει “στροφές” η αντιπολίτευση του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Αποφασισμένη να τιμήσει την ψήφο των γιατρών στις πρόσφατες εκλογές εμφανίζεται η αντιπολίτευση στον Ιατρικό Σύλλογο Τρικάλων. Ήδη οι παρεμβάσεις των μελών της Αποφασισμένη να τιμήσει την ψήφο των γιατρών στις πρόσφατες εκλογές εμφανίζεται η αντιπολίτευση στον Ιατρικό Σύλλογο Τρικάλων. Ήδη οι παρεμβάσεις των μελών της Rating: 0

Ανεβάζει “στροφές” η αντιπολίτευση του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων

Ανεβάζει “στροφές” η αντιπολίτευση του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων

Αποφασισμένη να τιμήσει την ψήφο των γιατρών στις πρόσφατες εκλογές εμφανίζεται η αντιπολίτευση στον Ιατρικό Σύλλογο Τρικάλων.

Ήδη οι παρεμβάσεις των μελών της στις συνεδριάσεις είναι σημαντικές , ενώ από σήμερα εγκαινιάζει ένα νέο τρόπο επικοινωνίας με τον ιατρικό κόσμο.

Οι γιατροί πλέον μπορούν να επικοινωνούν – όπως αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση στο διαδίκτυο – με την Ανεξάρτητη Συνεργασία Ιατρών στο mail :

anex.synergasia@gmail.com

Αν είστε συνάδελφος και επιθυμείτε να μας πείτε οτιδήποτε η να σας στέλνεται ενημέρωση για τα πεπραγμένα των συνεδριάσεων κτλ λόγω της προστασίας των προσωπικών δεδομένων (GDPR) θα θέλαμε να μας στείλετε ένα mail ότι δέχεστε να σας ενημερώνουμε με το όνομα και την ειδικότητα σας ! Ευχαριστούμε!

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή