"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.8 C
Trikala

Ανεβάζει ταχύτητα ο Φώτης Καψάλης υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων της συμμαχίας Πράσινο και Μωβ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ανεβάζει ταχύτητα ο υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων, (Οιχαλιώτης στην καταγωγή), του Βολτ Ελλάδας μέσω της συμμαχίας “Πράσινο και Μωβ”, Φώτης Καψάλης. Μετά την θετική πλέον απόφαση του Α1 Τμήματος του Αρείου Πάγου, η συμμαχία του “Πράσινου και Μωβ” κατέρχεται στις εκλογές με δυναμικά ψηφοδέλτια στο σύνολο της Επικρατείας, διεκδικώντας την είσοδό της στην Βουλή. Ήδη ο υποψήφιος βουλευτής ξεκίνησε τις επαφές και τις περιοδείες στο νομό, για την διάδοση των θέσεων του Βολτ Ελλάδας και της συμμαχίας  “Πράσινου και Μωβ” .
«Είμαστε Έλληνες και είμαστε Ευρωπαίοι. Διαμορφώνουμε κοινές θέσεις για όλες τις χώρες της Ευρώπης και εξειδικευμένο πρόγραμμα για τη δική μας.», αναφέρει ο υποψήφιος Τρικάλων του Βολτ Ελλάδας μέσω της συμμαχίας Πράσινο και Μωβ, Φώτης Καψάλης.
Ο 31χρονος Οιχαλιώτης ως νέος άνθρωπος με πλούτο ιδεών και απόψεων, επικεντρώνει την προσοχή του στην δυναμική των νέων ανθρώπων, επισημαίνοντας ότι η νεολαία με την μόρφωση που διαθέτει, με τις πολύτιμες απόψεις και ιδέες, δεν βάζει και δεν θα επιτρέψει να μπουν τα προβλήματα κάτω από το χαλί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης