"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Ανείπωτη τραγωδία – δύο νέα παιδιά νεκρά σε τροχαίο στην Μύκανη

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ένα φοβερό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην εθνική οδό Καλαμπάκας-Γρεβενών στην περιοχή της Μύκανης με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δυο άτομα,
Ειδικότερα στις 00.30 περίπου ένα ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο που κινούνταν με κατεύθυνση προς Καλαμπάκα κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες εκτράπηκε της πορείας του και καρφώθηκε πάνω σε μαντρότοιχο του πρατηρίου υγρών καυσίμων.
Αποτέλεσμα της σφοδρότατης πρόσκρουσης ήταν το όχημα να ντεραπάρει και να μετατραπεί σε μι άμορφη μάζα σιδερικών με συνέπεια να τραυματιστούν θανάσιμα ο οδηγός του και ένας συνεπιβάτης αυτού.
Διερχόμενοι οδηγοί αλλά και θαμώνες των παρακείμενων καταστημάτων ακούγοντας τον εκκωφαντικό θόρυβο από την σφοδρότατη σύγκρουση πετάχτηκαν έξω και έσπευσαν προς βοήθεια αλλά ήταν αδύνατο να κάνουν το παραμικρό και ειδοποίησαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ.
troxaio mikani
Περιπολικά της αστυνομίας, οχήματα της Πυροσβεστικής και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ξεκίνησαν αμέσως την επιχείρηση του απεγκλωβισμού των δυο ατόμων που επέβαιναν στο μοιραίο αυτοκίνητο και ύστερα από συντονισμένες προσπάθειες ανέσυραν νεκρούς τον οδηγό και ένα ακόμη άτομο.
Οι σοροί των δυο άτυχων νέων σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μεταφέρθηκαν στο νεκροτομείο Τρικάλων και όπως πληροφορούμαστε κατάγονταν από την περιοχή της Τρικκοκιάς Γρεβενών.
Προανάκριση για τα αίτια του φοβερού δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Τρικάλων.

Πηγή: meteoravoice.gr και ΣταγωνNews

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης