Ανεξάρτητο Τοπικό Συμβούλιο στην Κοινότητα Ελευθεροχωρίου Reviewed by Momizat on . Αξιοποιώντας τις δυνατότητες που μας δίνει ο νόμος του «Κλεισθένη» για το σύστημα διοίκησης και λειτουργίας  των Τοπικών Κοινοτήτων και θέτοντας ως θεμέλια της Αξιοποιώντας τις δυνατότητες που μας δίνει ο νόμος του «Κλεισθένη» για το σύστημα διοίκησης και λειτουργίας  των Τοπικών Κοινοτήτων και θέτοντας ως θεμέλια της Rating: 0

Ανεξάρτητο Τοπικό Συμβούλιο στην Κοινότητα Ελευθεροχωρίου

Ανεξάρτητο Τοπικό Συμβούλιο στην Κοινότητα Ελευθεροχωρίου

Αξιοποιώντας τις δυνατότητες που μας δίνει ο νόμος του «Κλεισθένη» για το σύστημα διοίκησης και λειτουργίας  των Τοπικών Κοινοτήτων και θέτοντας ως θεμέλια της κίνησής μας τον σεβασμό έναντι της ελεύθερης βούλησης των συνδημοτών μας και τη δημιουργία ενός θετικού κλίματος συνεργασίας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην ίδρυση ενός Ανεξάρτητου Τοπικού Συνδυασμού.    

  Απευθυνόμαστε σε όλους τους συγχωριανούς μας και ζητάμε την ψήφο τους για την ανάδειξη ενός ανεξάρτητου Τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητας Ελευθεροχωρίου.

      Με αίσθημα ευθύνης, την απόλυτη επίγνωση και συνείδηση των υποχρεώσεων της τοπικής αυτοδιοίκησης, δηλώνουμε επίσημα την κάθοδό μας στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, διεκδικώντας την ψήφο των Ελευθεροχωριτών.    

     Οι πέντε πρώτοι υποψήφιοι του συνδυασμού
μας είναι:

  1. Γούλας Νικόλαος του Χρήστου
  2. Ιακωβάκη Στυλιανή (Στέλλα) του Δημητρίου
  3. Μάμαλης Ευάγγελος του Δημητρίου
  4. Μπλάτσας Γεώργιος του Νικολάου
  5. Στεφανή Ζωή του Κωνσταντίνου

     Αποτελεί χρέος μας να συμβάλουμε στην
ανάπτυξη του τόπου που μας ανέθρεψε και στον οποίο ζούμε ως και σήμερα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή