Ανεπανάληπτο!!! Στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας οι Νέες Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Τον τίτλο του Κυπέλλου Ελλάδας… είναι έτοιμες να διεκδικήσουν οι Νέες Τρικάλων, η θυγατρική ομάδα των Τρικάλων 2011 που απέκλεισε στα πέναλτι την Αγία Παρασκευή Τον τίτλο του Κυπέλλου Ελλάδας… είναι έτοιμες να διεκδικήσουν οι Νέες Τρικάλων, η θυγατρική ομάδα των Τρικάλων 2011 που απέκλεισε στα πέναλτι την Αγία Παρασκευή Rating: 0

Ανεπανάληπτο!!! Στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας οι Νέες Τρικάλων

Ανεπανάληπτο!!! Στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας οι Νέες Τρικάλων

Τον τίτλο του Κυπέλλου Ελλάδας… είναι έτοιμες να διεκδικήσουν οι Νέες Τρικάλων, η θυγατρική ομάδα των Τρικάλων 2011 που απέκλεισε στα πέναλτι την Αγία Παρασκευή και την Κυριακή ετοιμάζεται να κατακτήσει την κορυφή.
Η κανονική διάρκεια του ματς έληξε με σκορ 2-2 με τέρματα των Γεωργούλα και Πλακιά ενώ στα πέναλτι οι «κυανέρυθρες» στάθηκαν πιο ψύχραιμες και επικράτησαν με 2-1 χάρη στην απίστευτη ικανότητα της τερματοφύλακας Μαρίας Δραγούτσου η οποία έπιασε τα 3 από τα 5 πέναλτι της Αγίας Παρασκευής (το ένα βρηκε δοκάρι) και τα δύο εύστοχα χτυπήματα της Ράκου και της Τσόγκα.
Στον τελικό της Κυριακής οι παίκτριες του Γιώργου Λουλέ θα αντιμετπωίσουν το Μεσολόγγι που διέλυσε τον Άρη με 4-0 στον άλλον ημιτελικό.
Νέες Τρικάλων: Δραγουτσου, Γακη(λ.τρ Ακρίβου), Καραλή, Αργυρη, Γεωργούλα, Ρακου, , Κων.Κωστοπουλου, Τσόγκα, Στεργιουλη, Πλακιά, Μπουκουβάλα(Ευαγγελακου).

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή