Ανεση και πολυτέλεια στο ξενοδοχείο “Κόζιακας” στην Ελάτη Reviewed by Momizat on . H elegant διακόσμηση και η αύρα της κλασικής πολυτέλειας χαρακτηρίζει τα δωμάτια του νεόδμητου Κόζιακας suites. Διακοσμημένα με αντικείμενα που αναδεικνύονται σ H elegant διακόσμηση και η αύρα της κλασικής πολυτέλειας χαρακτηρίζει τα δωμάτια του νεόδμητου Κόζιακας suites. Διακοσμημένα με αντικείμενα που αναδεικνύονται σ Rating: 0

Ανεση και πολυτέλεια στο ξενοδοχείο “Κόζιακας” στην Ελάτη

Ανεση και πολυτέλεια στο ξενοδοχείο “Κόζιακας” στην Ελάτη
H elegant διακόσμηση και η αύρα της κλασικής πολυτέλειας χαρακτηρίζει τα δωμάτια του νεόδμητου Κόζιακας suites. Διακοσμημένα με αντικείμενα που αναδεικνύονται στο χώρο, prive υπηρεσίες και mainstream χαρακτήρα, χαρούμενα χρώματα και μπάνια με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Μοναδικό για την περιοχή και για τις υπηρεσίες που προσφέρει θα σας κάνει να απολαύσετε μία απόδραση στο στυλ και τη γοητεία της περιοχής. Αφεθείτε στις χαλαρωτικές στιγμές που σας παρέχει το τζακούζι που μπορείτε ν’ απολαύσετε prive, αφού παρέχονται ως standard υπηρεσίες στις σουΐτες των δωματίων του ξενοδοχείου.

KOZIAKAS 1To άψογο art de la table, ο απαλός φωτισμός, η lounge ατμόσφαιρα, συμπαρασύρουν σε ένα ιδιαίτερο τελετουργικό που οδηγεί σε μία μοναδική γευστική εμπειρία. Γεύσεις gourmet, όπως φιλέτο φασιανού με προσούτο και αγκινάρες, sirloin ελαφιού με βασιλομανίταρα, μενταγιόν ζαρκαδιού με μαύρη τρούφα και λίστα με 400 ετικέτες κρασιού είναι μερικοί λόγοι που θα εισέλθετε στη φιλοσοφία του Δειπνοσοφιστή. Η βραδιά κλείνει με ποικιλία πούρων, συνοδεύοντας την εκλεπτυμένη γεύση των εδεσμάτων και κρασιών που σας προσφέρει πλέον με πολλές τιμητικές διακρίσεις gourmet restaurant Δειπνοσοφιστής.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή