Ανεση και πολυτέλεια στο ξενοδοχείο “Κόζιακας” στην Ελάτη

To άψογο art de la table, ο απαλός φωτισμός, η lounge ατμόσφαιρα, συμπαρασύρουν σε ένα ιδιαίτερο τελετουργικό που οδηγεί σε μία μοναδική γευστική εμπειρία. Γεύσεις gourmet, όπως φιλέτο φασιανού με προσούτο και αγκινάρες, sirloin ελαφιού με βασιλομανίταρα, μενταγιόν ζαρκαδιού με μαύρη τρούφα και λίστα με 400 ετικέτες κρασιού είναι μερικοί λόγοι που θα εισέλθετε στη φιλοσοφία του Δειπνοσοφιστή. Η βραδιά κλείνει με ποικιλία πούρων, συνοδεύοντας την εκλεπτυμένη γεύση των εδεσμάτων και κρασιών που σας προσφέρει πλέον με πολλές τιμητικές διακρίσεις gourmet restaurant Δειπνοσοφιστής.