"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.9 C
Trikala

Ανησυχία για τις σοβαρές φθορές στο πέτρινο γεφύρι της Παλαιοκαρυάς

lafarm

Σχετικά άρθρα

Πρέπει να κλείσει άμεσα η πρόσβαση πάνω στην πέτρινη τοξωτή γέφυρα της Παλαιοκαρυάς και κοντά σε αυτή, γιατί φαίνεται πλέον επικίνδυνο για τους πολυάριθμους επισκέπτες του και επιπλέον χρειάζεται άμεση παρέμβαση επισκευής του γεφυριού.
Από την μέσα πλευρά του γεφυριού – προς την πλευρά του καταρράκτη – έχει δημιουργηθεί μια ανησυχητική τρύπα ακριβώς πάνω από το τόξο της πέτρινης γέφυρας, προφανώς μετά την κακοκαιρία Ντάνιελ.
Αφού εξασφαλιστεί η ασφάλεια του κόσμου που το επισκέπτεται, θα πρέπει επιπλέον να μεριμνήσουν για τον έλεγχο της στατικότητας και την ταχύτατη επισκευή και αποκατάσταση του γεφυριού της Παλαιοκαρυάς.
Όσον αφορά τα πέτρινα γεφύρια του νομού Τρικάλων, υπάρχει ήδη το άσχημο γεγονός της κατάρρευσης του πέτρινου γεφυριού της Σαρακίνας, και θα πρέπει να προλάβουν πριν συμβεί κάτι στο γεφύρι της Παλαιοκαρυάς για να αποφευχθούν τα χειρότερα.
Ας μην ξεχνάμε ότι το συγκεκριμένο γεφύρι με τον καταρράκτη της Παλαιοκαρυάς αποτελεί ένα από τα βασικά αξιοθέατα του νομού με πολυάριθμους επισκέπτες όλο τον χρόνο που συνεχίζουν να το επισκέπτονται ακόμα και τώρα, παρόλες τις ζημιές που προκλήθηκαν στον περιβάλλοντα χώρο του γεφυριού και του καταρράκτη από τις πλημμύρες.
Ακολουθούν σύνδεσμοι προς 2 φωτογραφίες από κάποιο επισκέπτη που τις ανέβασε στο google maps και δείχνουν την “τρύπα” ακριβώς πάνω από το τόξο στο γεφύρι:
https://maps.app.goo.gl/7udjotbLX7fmT5tN8
https://maps.app.goo.gl/R8pjM4XLkJhnwJ4YA

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης