Ανησυχίες των τρικαλινών υδραυλικών στην Παν. Δριτσέλη Reviewed by Momizat on . Θέματα ενδιαφέροντος των υδραυλικών, έθεσε στη βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Δριτσέλη, η ηγεσία του ΔΣ του Συνδέσμου Υδραυλικών Ν. Τρικάλων και Περιχώρων κ. Θέματα ενδιαφέροντος των υδραυλικών, έθεσε στη βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Δριτσέλη, η ηγεσία του ΔΣ του Συνδέσμου Υδραυλικών Ν. Τρικάλων και Περιχώρων κ. Rating: 0

Ανησυχίες των τρικαλινών υδραυλικών στην Παν. Δριτσέλη

Ανησυχίες των τρικαλινών υδραυλικών στην Παν. Δριτσέλη

Θέματα ενδιαφέροντος των υδραυλικών, έθεσε στη βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Δριτσέλη, η ηγεσία του ΔΣ του Συνδέσμου Υδραυλικών Ν. Τρικάλων και Περιχώρων κ. Νίκος Βαλομάνδρας και Βασίλης Χαντζιάρας, την περασμένη Πέμπτη. Εκδόθηκε ανακοίνωση από τον Σύνδεσμο, όπου αναφέρονται τα εξής:

«Τη Βουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κα. Παναγιώτα Δριτσέλη επισκέφθηκε, στο Γραφείο της, την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Υδραυλικών Ν. Τρικάλων και Περιχώρων κ. Νίκος Βαλομάνδρας, συνοδευόμενος από τον Γραμματέα κ. Βασίλη Χαντζιάρα

Έθεσε υπ’ όψη της το σύνολο των προβλημάτων, που αντιμετωπίζει ο κλάδος. Ειδικότερα, το μεγάλο θέμα της υπογραφής του αδειούχου εγκαταστάτη υδραυλικού στο πιστοποιητικό δοκιμής αντοχής και στεγανότητας του Φυσικού Αερίου. Όπως εξήγησε ο κ. Βαλομάνδρας, «η υπογραφή πρέπει να είναι υποχρεωτική για όλους προκειμένου ν’ αποφεύγουμε τους παράνομους και λαθραίους υδραυλικούς και να παταχθεί η φοροδιαφυγή, αφού όλοι θα έχουν την υποχρέωση να εκδίδουν αποδείξεις. Επιπλέον, ζητούμε η απόδειξη να εκπίπτει του φορολογητέου εισοδήματος».

Σε ό,τι αφορά την υπεύθυνη δήλωση του αδειούχου Αρχιτεχνίτη – Εργοδηγού Υδραυλικού, ο κ. Βαλομάνδρας ενημέρωσε την κα. Δριτσέλη ότι η Πανελλήνια Ομοσπονδία (Ο.Β.Υ.Ε.) συνεργάζεται για το θέμα με τον γνωστό Καθηγητή Εργατικού Δικαίου – Βουλευτή Αττικής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Αλέξη Μητρόπουλο.

Ο Πρόεδρος του τοπικού Συνδέσμου Υδραυλικών μετέφερε στην Τρικαλινή Βουλευτή τις εντονότατες διαμαρτυρίες των συναδέλφων του εξαιτίας της καθυστέρησης πληρωμής από το Πρόγραμμα «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ’  ΟΙΚΟΝ».

Ο κ. Βαλομάνδρας δεν παρέλειψε να θίξει και το θέμα της επέκτασης του Αγωγού Φυσικού Αερίου στον Δήμο Καλαμπάκας. «Για το ζήτημα», όπως είπε «Για το έχουμε κάνει επαφές τόσο με την Δημοτική Αρχή όσο και με τους φορείς, αλλά και με την Ε.Π.Α. Θεσσαλίας»,

Τέλος, κατέθεσε υπόμνημα στο οποίο καταγράφονται, λεπτομερώς όλα τα φλέγοντα ζητήματα του χώρου.

Από την πλευρά της η κα. Δριτσέλη υποσχέθηκε να προωθήσει αρμοδίως τα θέματα που «καίνε» τον κλάδο, σε συνεργασία και με άλλους Βουλευτές.

Παρών στην συνάντηση και ο κ. Χρήστος Μπάτζιος».

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή