Ανησυχεί για τη φωτιά η ΡΙζοσπαστική Κίνηση Καλαμπάκας Reviewed by Momizat on . Αντιπροσωπεία της ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ επισκέφτηκε τη ΔΕ Τυμφαίων όπου και διαπίστωσε από κοντά ότι το μέτωπο της φωτιάς εξακολουθεί να μαίνεται έχοντα Αντιπροσωπεία της ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ επισκέφτηκε τη ΔΕ Τυμφαίων όπου και διαπίστωσε από κοντά ότι το μέτωπο της φωτιάς εξακολουθεί να μαίνεται έχοντα Rating: 0

Ανησυχεί για τη φωτιά η ΡΙζοσπαστική Κίνηση Καλαμπάκας

Ανησυχεί για τη φωτιά η ΡΙζοσπαστική Κίνηση Καλαμπάκας

Αντιπροσωπεία της ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ επισκέφτηκε τη ΔΕ Τυμφαίων όπου και διαπίστωσε από κοντά ότι το μέτωπο της φωτιάς εξακολουθεί να μαίνεται έχοντας ήδη δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα. Βασικό κίνδυνο αποτελεί το ενδεχόμενο εξάπλωσής της στην ευρύτερη περιοχή όπου βρίσκονται δασικές εκτάσεις αποτελούμενες από οξιά με αποτέλεσμα σε μία τέτοια περίπτωση να καταστεί ανεξέλεγκτη. Παράλληλα η αγωνία των κατοίκων για τυχόν επέκταση της φωτιάς σε κατοικημένες περιοχές είναι έκδηλη.
Οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμπάκας υπό την συνεχή επίβλεψη του Διοικητή της με την συνδρομή συναδέλφων τους από άλλες περιοχές της χώρας καταβάλλουν πραγματικά υπεράνθρωπες προσπάθειες για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του προβλήματος.
Ελπίζουμε άμεσα να δοθεί τέλος στην αγωνία τόσο των κατοίκων του Δήμου Τυμφαίων όσο και όλων μας για τις καταστροφικές οικονομικές αλλά και οικολογικές συνέπειες που μπορούν να επέλθουν στην περιοχή.
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή