Ανησυχητική η κατάσταση στη Λάρισα – Ουρές αυτοκινήτων για rapid test Reviewed by Momizat on . Ουρές κάνουν τα αυτοκίνητα από το πρωί της Παρασκευής στη σκεπαστη αγορά της Νεάπολης στη Λάρισα, όπου και πραγματοποιούνται rapid test κορωνοϊού από κινητές μο Ουρές κάνουν τα αυτοκίνητα από το πρωί της Παρασκευής στη σκεπαστη αγορά της Νεάπολης στη Λάρισα, όπου και πραγματοποιούνται rapid test κορωνοϊού από κινητές μο Rating: 0

Ανησυχητική η κατάσταση στη Λάρισα – Ουρές αυτοκινήτων για rapid test

Ανησυχητική η κατάσταση στη Λάρισα – Ουρές αυτοκινήτων για rapid test

Ουρές κάνουν τα αυτοκίνητα από το πρωί της Παρασκευής στη σκεπαστη αγορά της Νεάπολης στη Λάρισα, όπου και πραγματοποιούνται rapid test κορωνοϊού από κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ. Οι μονάδες σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Λαρισαιών στο πλαίσιο των δράσεων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού πραγματοποιούν σήμερα δωρεάν μαζικό δειγματοληπτικό έλεγχο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 μέσω της δράσης «Drive through testing».

Τα συνεργεία του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται για το σκοπό αυτό, έως 4 μ.μ. στη Σκεπαστή Αγορά της Νέαπολης. Οι πολίτες αφήνουν τα στοιχεία τους και ενημερώνονται μέσω τηλεφώνου για τα αποτελέσματα της εξέτασης.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή