Ανησύχησαν οι τρικαλινοί από τον Εγκέλαδο Reviewed by Momizat on . Ανησύχησαν νωρίς το απόγευμα οι τρικαλινοί, από δύο νέες σεισμικές δονήσεις (5 και 4,6 Ρίχτερ) σημειώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στη Φθιώτιδα όπου ο Εγκέλαδο Ανησύχησαν νωρίς το απόγευμα οι τρικαλινοί, από δύο νέες σεισμικές δονήσεις (5 και 4,6 Ρίχτερ) σημειώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στη Φθιώτιδα όπου ο Εγκέλαδο Rating: 0

Ανησύχησαν οι τρικαλινοί από τον Εγκέλαδο

Ανησύχησαν οι τρικαλινοί από τον Εγκέλαδο

Ανησύχησαν νωρίς το απόγευμα οι τρικαλινοί, από δύο νέες σεισμικές δονήσεις (5 και 4,6 Ρίχτερ) σημειώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στη Φθιώτιδα όπου ο Εγκέλαδος είχε “ξαναχτυπήσει” στις αρχές Αυγούστου.
Η πρώτη δόνηση μεγέθους 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε στις 17:49 στην περιοχή της Φθιώτιδας.
Όπως έγινε γνωστό από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στα 23 χλμ. Δυτικά-Νοτιοδυτικά της Αταλάντης.
Λίγο μετά, στις 18:01 ακολούθησε δεύτερη δόνηση μεγέθους 5 Ρίχτερ όπως δήλωσε στο Nooz.gr ο σεισμολόγος Ευθύμιος Λέκκας.
Και οι δύο δονήσεις έγινε αισθητές στο λεκανοπέδιο της Αττικής.
Ο κ. Λέκκας σε μια πρώτη εκτίμηση τόνισε ότι “οι επιστήμονες παρακολουθούν με προσοχή το φαινόμενο και σημείωσε ότι κρίνονται σημαντικές οι επόμενες 48 ώρες”.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή