Ανθρωπιά και Αλληλεγγύη από τους Σαρακατσαναίους Reviewed by Momizat on . Μέσα από την λαίλαπα των πυρκαγιών μάθαμε ένα πράγμα. Ότι οι 1000 βαθμοί Κελσίου της πυρκαγιάς μπορούν να λιώσουν το γυαλί, το κράμα αλουμινίου-τιτανίου, το ατσ Μέσα από την λαίλαπα των πυρκαγιών μάθαμε ένα πράγμα. Ότι οι 1000 βαθμοί Κελσίου της πυρκαγιάς μπορούν να λιώσουν το γυαλί, το κράμα αλουμινίου-τιτανίου, το ατσ Rating: 0

Ανθρωπιά και Αλληλεγγύη από τους Σαρακατσαναίους

Ανθρωπιά και Αλληλεγγύη από τους Σαρακατσαναίους

Μέσα από την λαίλαπα των πυρκαγιών μάθαμε ένα πράγμα.

Ότι οι 1000 βαθμοί Κελσίου της πυρκαγιάς μπορούν να λιώσουν το γυαλί, το κράμα αλουμινίου-τιτανίου, το ατσάλι, το σίδερο, μπορούν να λιώσουν σχεδόν τα πάντα.

Δεν μπορούν όμως να λιώσουν την ανθρώπινη αλληλεγγύη, την ευγένεια, την επιμονή και την ελπίδα.

Ευχαριστούμε από καρδιάς για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα μας το Σύλλογο Σαρακατσαναίων Ν. Θεσσαλονίκης, το Σύνδεσμο Σαρακατσαναίων Ν. Φθιώτιδας, το Σύλλογο Αγραφιωτών Σαρακατσαναίων Αιτωλοακαρνανίας, την Αδελφότητα των εν Αθήναις Σαρακατσαναίων Ηπείρου, το Σύλλογο Σαρακατσαναίων Ν. Ξάνθης, το Σύλλογο Σαρακατσαναίων Ν. Καρδίτσας, το Σύλλογο Σαρακατσαναίων Ν. Θεσπρωτίας, το Σύλλογο Σαρακατσαναίων Ν. Κιλκίς, το Σύλλογο Σαρακατσαναίων Ευξεινούπολης & Περιχώρων, το Μορφωτικό Σύλλογο των εν Θράκη διαβιούντων Σαρακατσαναίων, το Σύλλογο Σαρακατσαναίων Ν. Πρεβέζης, το Σύλλογο Σαρακατσαναίων Σούρπης & Περιχώρων, το Σύλλογο Σαρακατσαναίων Πελασγίας & Περιχώρων, το Σύλλογο Σαρακατσαναίων Ν. Βοιωτίας, το Σύλλογο Σαρακατσαναίων Ν. Τρικάλων, το Σύλλογο Σαρακατσαναίων Επαρχίας Φαρσάλων και τον εκπρόσωπο στην Π.Ο.Σ.Σ. του Συλλόγου Αττικής & Πειραιώς ΜΑΜΑΛΗ Πέτρο.

Όλοι μαζί μπορούμε…

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή