"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Ανθρωποκυνηγητό από την αστυνομία για τον εντοπισμό του δράστη της δολοφονίας της πρώην συζύγου του Χρήστου Γιαλιά

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό του δράστη πίσω από τη δολοφονία της 51χρονης γυναίκας, που βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένη από πυροβόλο όπλο, στην αυλή του σπιτιού της, στην οδό Μακεδονομάχων στη Μάνδρα.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η γυναίκα είναι Ελληνίδα και έχει πυροβοληθεί από άγνωστο δράστη στο κεφάλι. Πρόκειται για την Φρειδερίκη Καρζή, πρώην σύζυγο του επιχειρηματία Χρήστου Γιαλιά, ο οποίος υπήρξε και πρόεδρος της ΠΑΕ Τρικάλων.
Όπως αναφέρει το bloko.gr, το θύμα, μετά τον χωρισμό της, είχε συνάψει σχέση με έναν επιχειρηματία από την Τρίπολη, με τον οποίο αναγκάστηκε να διακόψει όταν τα παιδιά της έμαθαν γι αυτόν.
Ο ερωτευμένος άνδρας όμως, φέρεται ότι άρχισε να την παρενοχλεί συστηματικά με αποστολή λουλουδιών στο σπίτι και διαρκείς τηλεφωνικές οχλήσεις, με αποτέλεσμα να καταφύγει μαζί με μια αστυνομικό φίλη της στον εισαγγελέα, ζητώντας να του γίνουν συστάσεις.
Αστυνομικοί βρήκαν στο σημείο της δολοφονίας δύο κάλυκες, ενώ προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Ο πρώην σύζυγος του θύματος και πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Τρίκαλα είναι γνωστός στην αστυνομία. Είχε εμπλακεί σε διάφορες υποθέσεις διακίνησης εργατών-μεταναστών και κατοχής διαφόρων τύπων όπλων, μεταξύ αυτών καλάσνικοφ, σε μεγάλες ποσότητες. Όσον αφορά στον επιχειρηματία από την Τρίπολη, τα στοιχεία που διαθέτει για την ώρα η αστυνομία είναι πολύ λιγότερα.

ant1news.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης