Ανθ’ ημών η αγάπη … με την Τρικαλινή Νέα Δημοκρατία Reviewed by Momizat on . Ο Μιχάλης Μπαγιώτης μαζί με το alter ego του Γιάννη Κουτσονάσιο δεν στέλνουν στην TrikkiPress τα δελτία τύπου του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας .  Ο  πρώτος ενο Ο Μιχάλης Μπαγιώτης μαζί με το alter ego του Γιάννη Κουτσονάσιο δεν στέλνουν στην TrikkiPress τα δελτία τύπου του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας .  Ο  πρώτος ενο Rating: 0

Ανθ’ ημών η αγάπη … με την Τρικαλινή Νέα Δημοκρατία

Ανθ’ ημών η αγάπη … με την Τρικαλινή Νέα Δημοκρατία

Ο Μιχάλης Μπαγιώτης μαζί με το alter ego του Γιάννη Κουτσονάσιο δεν στέλνουν στην TrikkiPress τα δελτία τύπου του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας . 

Ο  πρώτος ενοχληθείς για την ασκούμενη κριτική στην αλαλία που επέδειξε δύο περίπου χρόνια και ο δεύτερος για τα σχόλια των αναγνωστών. 

Ούτε την κατάπτυστη ανακοίνωση της “κομματικής νομεκλατούρας” κατά των εκλεγμένων δημάρχων Κώστα Μαράβα και Θανάση Μεριβάκη μας έστειλαν . 

Επειδή οι απαιτήσεις των καιρών τους ξεπερνούν εμείς να ευχηθούμε να μη το κάνουν κόλαση το μαγαζί γιατί τα γέλια θα ακουστούν στην Κίνα. 

Τέλος πάντων , εμείς θα τα βρίσκουμε τα κείμενα της Ν.Δ. και θα τα δημοσιεύουμε.

Τους αφήνουμε στην κρίση του κόσμου γιατί αυτά που θα λέγαμε δεν δημοσιεύονται.

Ωραιότατα.

Μπήκαμε στον κόπο.να τοποθετηθούμε ως διαχείριση της ιστοσελίδας trikkipress για να γνωρίζουν οι αναγνώστες μας ποιος ευθύνεται για την ελλειπή τους ενημέρωση σχετικά με τη δραστηριότητα της ΝΟΔΕ Τρικάλων.

Δεν οφείλεται μόνο στο γεγονός ότι αυτή η δραστηριότητα είναι ουσιαστικά ανύπαρκτη , αλλά και στο ότι οι κομματικοί ινστρούκτορες της είναι πολιτικά ανώριμοι.

Θα κάνουμε …… συστάσεις στους αναγνώστες μας να είναι πιο επιεικείς στα σχόλια τους, μπας και μας στείλουν και εμάς τους “φτωχούς” καμιά ανακοίνωση, θα φροντίσουμε επίσης να “βελτιωθούμε” στην κριτική μας, έτσι ώστε να μην έχουν “παράπονο”. 

Ίσως έτσι κερδίσουμε την εύνοια αυτών των “τιτάνων” της πολιτικής σκέψης του νομού μας (ο οποίος νομός μετά από τέτοιες συμπεριφορές καταλαβαίνουμε όλοι γιατί είναι στο χάλι που όλοι βιώνουμε)..

Την αγάπη μας και την κατανόησή μας…

 

Σχόλια (3)

 • Μιχάλης

  Θελω να σας ενημερωσω κ Κωστουλα πως εκ παραδρομης δεν εσταλει το email στη σελιδα σας .Δεν εχω κανενα λογο.προσωπικα να μην.το στελνω οσο για τα μνμ των αναγνωστών ειναι ευπροσδεκτα .Σας ζητουμε συγνωμη !!!!
  Μιχάλης Μπαγιωτης

  Απάντηση
 • Κεντροδεξια σουργελα

  Σαν δεν ντρεπεστε λίγο!..εκεί στην TrikkiPress…!
  Είχαμε κι εμείς μια διασκέδαση…πάει κι αυτή!
  Πού να βρούμε τώρα τέτοια ταλέντα κωμικοτραγικα να γελασει το χειλακι μας μέχρι δακρυων;
  Γιάννηηηηηη…..Μιχάληηηηηηηη…..γυρνατε πίσω …θα φαρμακωθω!

  Απάντηση
 • Ασωτοι Υιοι

  Τον μοσχο τον σιτευτο θα σφαξουμε μανιτσα μου για τον Γιαννακη και τον Μιχάλη τώρα που το ….ξανασκεφτηκαν πιο ωριμα και μας επιτρέπουν την κριτική και την άμεση ενημέρωση των θεμάτων της ΝΟΔΕ Τρικάλων.
  Εμείς μανιτσα μου για σας ζούμε στα υπουργικα έδρανα να σας δούμε!

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή