Ανοίγει τις πύλες του το Σάββατο το Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου Reviewed by Momizat on . Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου  το Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου εγκαινιάζει την νέα χιονοδρομική περίοδο 2016 – 2017. Ανοίγει τις πύλες του για τους φίλους της χιον Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου  το Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου εγκαινιάζει την νέα χιονοδρομική περίοδο 2016 – 2017. Ανοίγει τις πύλες του για τους φίλους της χιον Rating: 0

Ανοίγει τις πύλες του το Σάββατο το Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου

Ανοίγει τις πύλες του το Σάββατο το Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου  το Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου εγκαινιάζει την νέα χιονοδρομική περίοδο 2016 – 2017. Ανοίγει τις πύλες του για τους φίλους της χιονοδρομίας και όλους τους λάτρεις του χιονιού. Το Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου ξεκινά και λειτουργεί όπως ήταν προγραμματισμένο και καθορισμένο.
Για την ενημέρωση του κοινού γίνονται γνωστά τα εξής:
1ον: Οι συντηρήσεις και τα τεστ του αναβατήρα (λιφτ) έγιναν από την εξουσιοδοτημένη Εταιρία εντός του προβλεπόμενου σχεδιαγράμματος.
2ον: Αγοράστηκε η πλακέτα (εγκέφαλος) του αναβατήρα (λιφτ) από την «ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ- ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΗΣ», ενώ τόσα χρόνια ενοικιαζόταν και τώρα είναι περιουσιακό στοιχείο της Εταιρίας.
3ον: Έγινε συντήρηση του μοτέρ του αναβατήρα (λιφτ),  εργασία  που δεν είχε γίνει ποτέ μέχρι σήμερα, πάντα για την καλύτερη και ασφαλή λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου προ τους επισκέπτες.
4ον: Έχουν ήδη πληρωθεί οι εργαζόμενοι του Χιονοδρομικού Κέντρου για παλιές και τωρινές οφειλές.
5ον: Έχουν ήδη ορισθεί ορκωτοί λογιστές για τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων της Εταιρίας προηγούμενων ετών.
6ον: Έχει ήδη διευθετηθεί το θέμα με τους εργάτες (27μηνα μέσω ΟΑΕΔ) της προηγούμενης διοίκησης και πληρώθηκαν.
7ον: Έχει γίνει ανάθεση έργου σε ιδιωτική εταιρία για την νομιμοποίηση του Χιονοδρομικού Κέντρου .
8ον: Υπάρχει ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα, πράγμα που δεν υπήρχε τα τελευταία χρόνια, μετά από ρύθμιση των παλιών οφειλών της Εταιρίας προς Ι.Κ.Α. και Δ.Ο.Υ.
9ον: Με την συνδρομή  του Δήμου Πύλης έχει ρυθμισθεί το δάνειο της Εταιρίας  έναντι της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας. 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή