Ανοίγουν τη Δευτέρα τα μεγάλα πολυκαταστήματα – Τι θα γίνει με τα εμπορικά Reviewed by Momizat on . Αλλαγές ως προς τον αριθμό ατόμων που μπορούν να δεχτούν τα καταστήματα Άνοιγμα των μεγάλων πολυκαταστημάτων την ερχόμενη Δευτέρα με εξαίρεση τα εμπορικά κέντρα Αλλαγές ως προς τον αριθμό ατόμων που μπορούν να δεχτούν τα καταστήματα Άνοιγμα των μεγάλων πολυκαταστημάτων την ερχόμενη Δευτέρα με εξαίρεση τα εμπορικά κέντρα Rating: 0

Ανοίγουν τη Δευτέρα τα μεγάλα πολυκαταστήματα – Τι θα γίνει με τα εμπορικά

Ανοίγουν τη Δευτέρα τα μεγάλα πολυκαταστήματα – Τι θα γίνει με τα εμπορικά

Αλλαγές ως προς τον αριθμό ατόμων που μπορούν να δεχτούν τα καταστήματα

Άνοιγμα των μεγάλων πολυκαταστημάτων την ερχόμενη Δευτέρα με εξαίρεση τα εμπορικά κέντρα, προανήγγειλε ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Πάνος Σταμπουλίδης.

«Από τη Δευτέρα θα ανοίξουν και μεγάλα πολυκαταστήματα τα οποία λειτουργούν κάτω από ένα ενιαίο νομικό πρόσωπο και δεν είναι είναι εμπορικά κέντρα», τόνισε μεταξύ άλλων μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στον ΣΚΑΪ.

Τόνισε ότι αυτό είναι ένα μήνυμα ότι όταν τηρούμε τα μέτρα τότε οι ειδικοί εμπιστεύονται ακόμα περισσότερο τα εμπλεκόμενα μέρη και δίνουν ό,τι μπορούν περισσότερο προκειμένου να λειτουργήσει η αγορά.

Παράλληλα, επεσήμανε πως υπάρχουν αλλαγές ως προς τον αριθμό ατόμων που μπορούν να δεχτούν τα καταστήματα. «Φύγαμε από το πλαφόν των 20 ατόμων στα καταστήματα. Πλέον υπάρχει ένα όριο που θα διαμορφώνεται με βάση τα τετραγωνικά. Δηλαδή έως 500 τετραγωνικά μέτρα ισχύει ο συντελεστής 1 ανά 25 τετραγωνικά αυτό θα δώσει τη δυνατότητα και σε επιχειρήσεις με μεγάλους ενιαίους χώρους να μπορέσουν να λειτουργήσουν με μια βιωσιμότητα».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή