Ανοιγμα στην κοινωνία από τη ΔΗΜΑΡ Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Μια πολιτική απόφαση έλαβε η Νομαρχιακή Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ Τρικάλων. Σε σύσκεψη του οργάνου, το βράδυ της Παρασκευής, αποφασίστηκε η ενεργοποίηση των επαφών με Μια πολιτική απόφαση έλαβε η Νομαρχιακή Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ Τρικάλων. Σε σύσκεψη του οργάνου, το βράδυ της Παρασκευής, αποφασίστηκε η ενεργοποίηση των επαφών με Rating: 0

Ανοιγμα στην κοινωνία από τη ΔΗΜΑΡ Τρικάλων

Μια πολιτική απόφαση έλαβε η Νομαρχιακή Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ Τρικάλων. Σε σύσκεψη του οργάνου, το βράδυ της Παρασκευής, αποφασίστηκε η ενεργοποίηση των επαφών με τους πολίτες. Στο πλαίσιο της ανασυγκρότησης στα Τρίκαλα, με δεδομένη τη διάθεση για εξάλειψη της εσωστρέφεια, μετά το πολύ δυσάρεστο εκλογικό αποτέλεσμα, η λύση ήταν προφανής: άνοιγμα σε όσους αποτελούν τον κορμό ενός κόμματος. Κυρίως, δε, στη νεολαία. Η απόφαση ουσιαστικά αφορά σε… επανεκκίνηση του κόμματος και στην εξεύρεση βηματισμού για το μέλλον, ειδικά για τις κρίσιμες αποφάσεις του Σεπτεμβρίου.
Οι πρώτες επαφές αρχίζουν από βδομάδα και δη από την περιφέρεια. Κλιμάκο με επικεφαλής τον γραμματέα κ. Π. Τσιάρα, θα επισκεφθεί τη Δευτέρα στις 8.30 μ.μ. την Καλαμπάκα και την Τρίτη στις 8.30 μ.μ. την Πύλη.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή