“Ανοιγμα” της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη βουλγάρικη τουριστική αγορά Reviewed by Momizat on . Στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού "HOLIDAY & SPA EXPO" που πραγματοποιήθηκε από τις 13 έως της 15 Φεβρουαρίου 2013 στη Σόφια της Βουλγαρίας συμμετείχε η Περιφέρε Στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού "HOLIDAY & SPA EXPO" που πραγματοποιήθηκε από τις 13 έως της 15 Φεβρουαρίου 2013 στη Σόφια της Βουλγαρίας συμμετείχε η Περιφέρε Rating: 0

“Ανοιγμα” της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη βουλγάρικη τουριστική αγορά

“Ανοιγμα” της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη βουλγάρικη τουριστική αγορά

Στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “HOLIDAY & SPA EXPO” που πραγματοποιήθηκε από τις 13 έως της 15 Φεβρουαρίου 2013 στη Σόφια της Βουλγαρίας συμμετείχε η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Στη φετινή διοργάνωση, με εκθέτες πάνω από 20 χώρες, παρουσίασαν στους επισκέπτες της έκθεσης τις προσφερόμενες υπηρεσίες στον τομέα του τουρισμού. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετείχε με δικό της περίπτερο. Με την άρτια οργάνωση και παρουσίαση κέρδισε τις εντυπώσεις δημοσιογράφων, τουριστικών πρακτόρων και κοινού αποσπώντας θετικά σχόλια.

 

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης έγινε διανομή τουριστικού υλικού και από τις τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες, προκειμένου να ενημερωθούν οι επισκέπτες για τις τουριστικές δυνατότητες της περιοχής μας. Στόχος της Περιφέρειας είναι να διατηρήσει την καλή παράδοση των προηγούμενων ετών και να προσελκύσει κατά τη φετινή τουριστική περίοδο στην περιοχή μας ακόμα περισσότερους τουρίστες από τη Βουλγαρία.

Παράλληλα διατέθηκε λεωφορείο με το οποίο μετακινήθηκαν, πέραν των μελών της αποστολής και επαγγελματίες του τουρισμού από όλη τη Θεσσαλία. Η συμμετοχή τους ήταν σημαντική και δημιουργική αφού τους δόθηκε η δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με tour operators περιοχών της Βουλγαρίας.
Οι επισκέπτες του περιπτέρου, έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την Θεσσαλία και τις τουριστικές δυνατότητες που παρέχει, καθώς η Ελλάδα είναι ανέκαθεν για εκείνους ένας κοντινός και αγαπημένος περιορισμός.

Αξίζει να σημειωθεί πως το περίπτερό μας επισκέφτηκαν μεταξύ άλλων ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κος Καράογλου Θεόδωρος και ο Πρέσβης της Ελλάδας στη Σόφια κος Στωίδης Δημοσθένης. Η Ελληνική Πρεσβεία στη Σόφια επέδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την προώθηση θεσσαλικού τουριστικού υλικού.

 

Βασικό μέλημα της Περιφέρειας είναι να συνεχίσει την καλή παράδοση των προηγούμενων ετών και να προσελκύσει κατά την ερχόμενη τουριστική περίοδο στην περιοχή μας περισσότερους τουρίστες από τη Βουλγαρία.

Παράλληλα ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Κώστας Δεσπόπουλος παραχώρησε συνεντεύξεις σε δημοσιογράφους, δίνοντας έμφαση στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού που καθιστούν την Θεσσαλία τουριστικό προορισμό για όλο τον χρόνο. Η συνέντευξη διανθίστηκε με ταυτόχρονη προβολή πλάνων από όλη τη Θεσσαλία.

Από πλευράς Περιφέρειας παρευρέθηκαν, οι περιφερειακοί σύμβουλοι ο κ. Κων/νος Δεσπόπουλος , ο κ. Καπέλλος Γεώργιος και η κα. Βαγενά Αγγελική, οι υπάλληλοι των Περιφερειακών Ενοτήτων Λάρισας & Καρδίτσας κα.  Γκέτσου Αικατερίνη και Κολοκύθα Άλκηστη, επαγγελματίες τουριστικών καταλυμάτων απ’ όλη τη Θεσσαλία, που πλαισίωσαν το περίπτερο σε μια προσπάθεια δυναμικής παρουσίας στην έκθεση.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή