Ανοικτή συνέλευση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Reviewed by Momizat on . Μπροστά στις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις,με ανοιχτά όλα τα κοινωνικά μέτωπα και μπροστά στη συνδιάσκεψη της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.,καλούμε σε ανοιχτή συνέλευση και συζήτ Μπροστά στις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις,με ανοιχτά όλα τα κοινωνικά μέτωπα και μπροστά στη συνδιάσκεψη της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.,καλούμε σε ανοιχτή συνέλευση και συζήτ Rating: 0

Ανοικτή συνέλευση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Ανοικτή συνέλευση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Μπροστά στις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις,με ανοιχτά όλα τα κοινωνικά μέτωπα και μπροστά στη συνδιάσκεψη της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.,καλούμε σε ανοιχτή συνέλευση και συζήτηση τους αγωνιστές και τις αγωνίστριες,τον κόσμο των κινημάτων και όσες και όσους βαδίσαμε μαζί στους δρόμους της αμφισβήτησης,της ανυπακοής και της ανατροπής.
Να συγκροτήσουμε,να συμμετέχουμε και να συνδιαμορφώσουμε την ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Τρικάλων σε μόνιμη και αγωνιστική βάση,με σταθερούς δεσμούς με τα τοπικά κινήματα και σε κοινωνική δικτύωση στον κόσμο της εργασίας και της νεολαίας.
Θα παρευρεθούν και θα μιλήσουν η σ.Δέσποινα Κουτσούμπα και ο σ.Αντώνης Δραγανίγος,μέλη του Πανελλαδικού Συντονιστικού Οργάνου της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/12 στις 9:00 μ.μ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή