Ανοικτό το Βυζαντινό Κάστρο των Τρικάλων για την αυγουστιάτικη Πανσέληνο Reviewed by Momizat on . Με τον θεσμό «ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ 2021» το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού ανοίγει αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία σε όλη την επικράτεια. Η Με τον θεσμό «ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ 2021» το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού ανοίγει αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία σε όλη την επικράτεια. Η Rating: 0

Ανοικτό το Βυζαντινό Κάστρο των Τρικάλων για την αυγουστιάτικη Πανσέληνο

Ανοικτό το Βυζαντινό Κάστρο των Τρικάλων για την αυγουστιάτικη Πανσέληνο

Με τον θεσμό «ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ 2021» το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού ανοίγει αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία σε όλη την επικράτεια.

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Τρικάλων συμμετέχει στο θεσμό ανοίγοντας για το κοινό το Βυζαντινό Κάστρο Τρικάλων πέραν του κανονικού ωραρίου λειτουργίας, από τις 19.00 ως τις 12 τα μεσάνυχτα, αποκλειστικά την Κυριακή 22 Αυγούστου 2021. 

Σημειώνεται ότι οι επισκέπτες θα πρέπει να τηρούν τις οδηγίες και συστάσεις της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων COVID-19 του Υπουργείου Υγείας για την ασφαλή προσέλευση στον αρχαιολογικό χώρο, όπως αυτές θα ισχύουν κατά την συγκεκριμένη ημερομηνία.

Σε κάθε περίπτωση, ισχύει ο κανόνας της απαιτούμενης απόστασης ασφαλείας των 1,5 μέτρων κατ’ ελάχιστον για ανοικτούς χώρους και 2 μ. για κλειστούς χώρους, η επίσκεψη σε ολιγομελείς ομάδες, ενώ είναι υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας. 

Στα πλαίσια των μέτρων αποφυγής συνωστισμού και διασποράς του ιού COVID-19 ισχύει περιορισμός στον αριθμό ατόμων που επισκέπτονται ταυτόχρονα τον χώρο.

Είσοδος: ελεύθερη για το κοινό

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή