Ανοιχτά θέματα για τους τρικαλινούς κτηνοτρόφους Reviewed by Momizat on . Με τον νεοσυσταθέντα Σύλλογο Κτηνοτρόφων – Αγελαδοτρόφων Νομού Τρικάλων συναντήθηκε την Δευτέρα 18-11-2013, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Μιχαλάκης, παρουσία Με τον νεοσυσταθέντα Σύλλογο Κτηνοτρόφων – Αγελαδοτρόφων Νομού Τρικάλων συναντήθηκε την Δευτέρα 18-11-2013, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Μιχαλάκης, παρουσία Rating: 0

Ανοιχτά θέματα για τους τρικαλινούς κτηνοτρόφους

Ανοιχτά θέματα για τους τρικαλινούς κτηνοτρόφους

Με τον νεοσυσταθέντα Σύλλογο Κτηνοτρόφων – Αγελαδοτρόφων Νομού Τρικάλων συναντήθηκε την Δευτέρα 18-11-2013, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Μιχαλάκης, παρουσία των περιφερειακών συμβούλων κ.κ. Γιώργου Τσίγκα και Ελένης Αργυροπούλου, με κύριο θέμα την επιλεξιμότητα των βοσκοτόπων και πιο συγκεκριμένα για την πληρωμή του ποσού των δικαιωμάτων που δεν τους καταβλήθηκε λόγω μη επιλεξιμότητας.

Ένα θέμα που τέθηκε και στη συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων με την ηγεσία του ΟΠΕΚΕΠΕ, μέσα από την  οποία ανακοινώθηκε ότι θα λυθεί το θέμα και μέχρι τέλος του έτους οι δικαιούχοι θα πάρουν το ποσό που τους αναλογεί από τις επιδοτήσεις.

Το ίδιο θέμα έθεσε στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Τσαυτάρη και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, κατά τη διάρκεια συνάντησης την περασμένη Πέμπτη.

Παρόλα αυτά παραμένουν ανοιχτά τα θέματα της εξισωτικής αποζημίωσης των αγροτοπεριβαλλοντικών προγραμμάτων και του νέου συστήματος επιδοτήσεων σύμφωνα με τη νέα ΚΑΠ από το 2015. Θέματα που θα συζητήσουν εκ νέου ο κ. Αντιπεριφερειάρχης κ. Μιχαλάκης και ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ούτρας με την ηγεσία του ΟΠΕΚΕΠΕ την προσεχή εβδομάδα.

(Από την ΠΕ Τρικάλων)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή