Ανοιχτό για χιονοδρομίες το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου Reviewed by Momizat on . Ανοιχτό αύριο Σάββατο και την Κυριακή για χιονοδρομίες θα είναι το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου, που ανοίγει τις πύλες του επίσημα για τους λάτρεις του σκι. Το τε Ανοιχτό αύριο Σάββατο και την Κυριακή για χιονοδρομίες θα είναι το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου, που ανοίγει τις πύλες του επίσημα για τους λάτρεις του σκι. Το τε Rating: 0

Ανοιχτό για χιονοδρομίες το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου

Ανοιχτό για χιονοδρομίες το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου

Ανοιχτό αύριο Σάββατο και την Κυριακή για χιονοδρομίες θα είναι το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου, που ανοίγει τις πύλες του επίσημα για τους λάτρεις του σκι. Το τελευταίο χιόνι που έπεσε χθες και προχθές ήταν αρκετό προκειμένου οι σκιέρ να απολαύσουν με ασφάλεια το αγαπημένο τους χειμερινό σπορ.

Τα ειδικά συνεργεία ολοκλήρωσαν τη χιονόστρωση των πιστών και την αποπαγοποίηση των lift, ώστε αύριο Σάββατο και την Κυριακή το Χιονοδρομικό Κέντρο να λειτουργήσει με όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές.

Με απόφαση της διεύθυνσης του Χιονοδρομικού, σε λειτουργία θα είναι το σύνολο των πιστών: Πανόραμα, Πυλώνες, Θέτις, Ιάσων, Φαλκονέρα και Αρχαρίων, ενώ επίσης σε λειτουργία θα είναι και οι αναβατήρες και το διθέσιο lift. Το Χιονοδρομικό Κέντρο θα λειτουργήσει από τις 9 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή