Ανοιχτό σεμινάριο από τη φημισμένη καθηγήτρια φωνητικής Julie Massino Reviewed by Momizat on . Η φημισμένη καθηγήτρια φωνητικής  Julie Massino, καλεσμένη από το «ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΣΙΤΣΑΝΗ»  έρχεται για πρώτη φορά στην πόλη των Τρικάλων  για ένα ανοιχτό δωρεάν σεμι Η φημισμένη καθηγήτρια φωνητικής  Julie Massino, καλεσμένη από το «ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΣΙΤΣΑΝΗ»  έρχεται για πρώτη φορά στην πόλη των Τρικάλων  για ένα ανοιχτό δωρεάν σεμι Rating: 0

Ανοιχτό σεμινάριο από τη φημισμένη καθηγήτρια φωνητικής Julie Massino

Ανοιχτό σεμινάριο από τη φημισμένη καθηγήτρια φωνητικής Julie Massino

Η φημισμένη καθηγήτρια φωνητικής  Julie Massino, καλεσμένη από το «ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΣΙΤΣΑΝΗ»  έρχεται για πρώτη φορά στην πόλη των Τρικάλων  για ένα ανοιχτό δωρεάν σεμινάριο φωνητικής που θα γίνει την Κυριακή 9 Μαρτίου στις 6 το απόγευμα. στον Μύλο Ματσόπουλου

Στο σεμινάριο μπορούν να συμμετέχουν και να το παρακολουθήσουν όσοι ερμηνευτές και μουσικοί ενδιαφέρονται για την τέχνη της φωνητικής και θέλουν να γνωρίσουν από κοντά την κορυφαία καθηγήτρια και δασκάλα των stars Julie massino .

 

Βιογραφικό

 

Julie Μassino  ‘’ Η δασκάλα των Star ‘’, τίτλος που της δόθηκε από τις ποιο γνωστές μουσικές σχολές στην Ελλάδα, γεννήθηκε στη Ν. Υόρκη.

Η εφημερίδα ‘’ VARIETY ’’ την ονόμασε ‘’ Η φωνή ‘’, λόγω των σπουδαίων τεχνικών και φωνητικών δυνατοτήτων της.

Έχτισε μια καριέρα στην Αμερική εμφανιζόμενη στα  Shows του Broadway  και στα καλύτερα Night Clubs στις μεγαλύτερες πόλεις της Αμερικής , όπως η συνεργασία της στο Las Vegas με την Ertha Kitt.

Ακολούθησαν συναυλίες σε ολόκληρη την Ευρώπη και σε κάποια μέρη της Ασίας , προβάλλοντας την μοναδική φωνή της και τις δυνατότητες της σαν Show woman.

Tα τελευταία χρόνια ζει στην Ελλάδα και έχει δημιουργήσει μια πολύ πετυχημένη καριέρα στο τραγούδι και στην τηλεόραση.

Στην Ελλάδα έχει κυκλοφορήσει τέσσερις δίσκους και ένα CD single, με την ονομασία ‘’ I ’m in Love ‘’το όποιο έγινε χρυσό. Επίσης έχει κυκλοφορήσει  και ένα  Hip Hop CD στο Βέλγιο.

Σε αυτά τα δισκογραφικά της βήματα έχει συνεργαστεί με μεγάλους και διάσημους καλλιτέχνες όπως Θάνο Μικρούτσικο , Δημήτρη Παπαδημητρίου και Γιώργο Νταλάρα.

Εκτός από την τραγουδιστική της καριέρα η Julie Massino δημιούργησε μια σπουδαία φωνητική τεχνική. Το όνομα αυτής είναι ‘’ Μέθοδος φωνητικής τοποθέτησης T.V.P ’’. 

Κατά την διάρκεια των τελευταίων 19 χρόνων έχει διδάξει τη μέθοδο T.V.P στους μεγαλύτερους αστέρες ( Τραγουδιστές – Ηθοποιούς ) στην Ελλάδα όπως , Αλέξια , Τάκη Ζαχαράτο, Αντώνη Ρέμο, Νατάσα Θεοδωρίδου, Σάκη Ρουβά, Δέσποινα Βανδή και πολλούς άλλους.

Η Julie ήτανε η πρώτη καθηγήτρια στην Ελλάδα που δίδαξε φωνητική σε τηλεοπτικό Show. To Show λεγότανε ‘’ Fame Story ‘’ και έγινε το ποιο δημοφιλές Show στην Ελληνική τηλεόραση μέσα από το κανάλι του ΑΝΤ1. Ακολούθησε 2ο , 3ο , 4ο Fame Story και η Julie το 2003 έγινε η μεγαλύτερη καθηγήτρια φωνητικής που υπήρξε ποτέ στην Ελλάδα.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή