"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

34 C
Trikala

Αντάλλαξαν απόψεις Ταμήλος – Τατούλης

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος συναντήθηκε με το Δήμαρχο Αμαρουσίου, κ. Γεώργιο Πατούλη, σήμερα Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014. Ο κ. Ταμήλος αποδέχτηκε την πρόσκληση του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Πατούλη να τον συναντήσει στο γραφείου του, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.

Ο βουλευτής της Ν.Δ. και πρώην Δήμαρχος Τρικκαίων, κ. Ταμήλος αντάλλαξε απόψεις για θέματα που αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση με το κ. Πατούλη, αντικείμενο το οποίο γνωρίζει πολύ καλά από τη μακρά του θητεία στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Από την ατζέντα της συζήτησης δεν θα μπορούσε να λείψει το θέμα των εκλογών στην ΚΕΔΕ, όπου, όπως είναι ήδη γνωστό ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης θα είναι υποψήφιος για τη θέση του Προέδρου της ΚΕΔΕ, ηγούμενος του ανεξάρτητου συνδυασμού «Κίνημα ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση».

Ο κ. Ταμήλος εξέφρασε τη βεβαιότητά του για τη νίκη του συνδυασμού του κ. Πατούλη στις προσεχείς εκλογές για την ΚΕΔΕ και εκτιμά ότι τα προσόντα του, οι ικανότητές του και το έργο που πρόσφερε στο Δήμο Αμαρουσίου, είναι τα εχέγγυα για μία γόνιμη θητεία στη θέση του Προέδρου της ΚΕΔΕ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης