“Αντάμωμα με την παράδοση” και φέτος στην Κρήνη Reviewed by Momizat on . Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρήνης Τρικάλων διοργανώνει το "4ο  ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ" στην κεντρική πλατεία της Κρήνης αύριο Σάββατο 09-08-2014. Ζωντανή μουσική Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρήνης Τρικάλων διοργανώνει το "4ο  ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ" στην κεντρική πλατεία της Κρήνης αύριο Σάββατο 09-08-2014. Ζωντανή μουσική Rating: 0

“Αντάμωμα με την παράδοση” και φέτος στην Κρήνη

“Αντάμωμα με την παράδοση” και φέτος στην Κρήνη

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρήνης Τρικάλων διοργανώνει το

4ο  ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ” στην κεντρική πλατεία της Κρήνης αύριο Σάββατο 09-08-2014.

Ζωντανή μουσική από έμπειρη και πολυμελή ορχήστρα η οποία και θα συνοδεύει τους παραδοσιακούς χορούς των χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου.

Στο κλαρίνο ο Κώστας Δεδούσης, στο τραγούδι ο Άρης Ντίνας και η Ρίτσα Πέτσα, στο λαούτο ο Σταύρος Παπασταύρου και ο Γάλλος Λευτέρης στο βιολί, θα προσφέρουν άφθονο κέφι και διασκέδαση σε Κρηνιώτες και επισκέπτες οι οποίοι θα έχουν παράλληλα την ευκαιρία  να δουν την έκθεση παλιών φωτογραφιών που θα εκθέτονται στο χώρο.

antamwma_krini

Στόχος της εκδήλωσης είναι να συνδέσει το παρόν με το παρελθόν και το μέλλον και να επαναφέρει στη μνήμη τις παραδόσεις, τα ήθη και έθιμα του τόπου μας. Οι διοργανωτές υπόσχονται ως ανταμοιβή σε όσους τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση ένα ανεπανάληπτο πανηγύρι με ψητά, ποτά, πλούσια λαχειοφόρο, ξεφάντωμα και χορό για όλο τον κόσμο μέχρι πρωίας.

Ώρα έναρξης 09:00 μ.μ.

Μη λείψει κανείς!!

 

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 3ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ:

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή