Αντάμωσαν τα βαχοχώρια της Πίνδου Reviewed by Momizat on . Το Σάββατο 09-08-2014 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Σαμαρίνα το 10 o αντάμωμα βλαχοχωριών Πίνδου. Αξίζουν συγχαρητήρια στον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Σαμ Το Σάββατο 09-08-2014 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Σαμαρίνα το 10 o αντάμωμα βλαχοχωριών Πίνδου. Αξίζουν συγχαρητήρια στον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Σαμ Rating: 0

Αντάμωσαν τα βαχοχώρια της Πίνδου

Αντάμωσαν τα βαχοχώρια της Πίνδου

Το Σάββατο 09-08-2014 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Σαμαρίνα το 10 o αντάμωμα βλαχοχωριών Πίνδου. Αξίζουν συγχαρητήρια στον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Σαμαρίνας για την άψογη οργάνωση της εκδήλωσης, τους Πολιτιστικούς συλλογους των χωριών Διστράτου ,Κρανιάς, Περιβολίου, Αβδέλας, Βωβούσας και Σμίξης για την συμμετοχή τους. Η εκδήλωση έγινε στον χώρο του γηπέδου της Σαμαρίνας και το γλέντι συνεχίστηκε στην πλατεία μεχρι τις πρωινές ώρες.

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με συνδιοργανωτές την Τοπική Κοινότητα Σαμαρίνας και τον Δήμο Γρεβενών.

antamwma_vlaxoxwriwn1 antamwma_vlaxoxwriwn2

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή