Αντίδραση του ΙΣΤ για τις δηλώσεις Γεωργιάδη Reviewed by Momizat on . Την έντονη αντίδραση του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων κ.  Γιώργου Πέτρου προκάλεσαν οι δηλώσεις του Υπουργού Υγείας σύμφωνα με τις οποίες ο Νομός Τρι Την έντονη αντίδραση του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων κ.  Γιώργου Πέτρου προκάλεσαν οι δηλώσεις του Υπουργού Υγείας σύμφωνα με τις οποίες ο Νομός Τρι Rating: 0

Αντίδραση του ΙΣΤ για τις δηλώσεις Γεωργιάδη

Αντίδραση του ΙΣΤ για τις δηλώσεις Γεωργιάδη

Την έντονη αντίδραση του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων κ.  Γιώργου Πέτρου προκάλεσαν οι δηλώσεις του Υπουργού Υγείας σύμφωνα με τις οποίες ο Νομός Τρικάλων κατατάσσεται στην τρίτη θέση πανελλαδικά με την υψηλότερη ιατρική και φαρμακευτική δαπάνη.

up_menu3Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος των Τρικαλινών Γιατρών θα πρέπει το Υπουργείο να ανακοινώσει ονόματα ιατρών με διευθύνσεις και όχι να αρκείται σε μια επικοινωνιακή διαχείριση με σκοπό και στόχο να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από τα τεράστια καθημερινά οικονομικά προβλήματα που έχει.

Και βέβαια καταδικάζουμε – συνέχισε ο κ. Πέτρου – τις παραβατικές συμπεριφορές κάποιων γιατρών αλλά θα πρέπει ο κ., Γεωργιάδης να δώσει εδώ και τώρα στη δημοσιότητα ονόματα και διευθύνσεις και όχι να αρκείται σε ένα θέατρο εντυπώσεων.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή