Αντίθετη με την παραίτηση Κουβέλη η Ε.Ε. και η Κ.Ο. της ΔΗΜ.ΑΡ. Reviewed by Momizat on . Η υποβολή παραίτησης από τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.ΑΡ., Φώτη Κουβέλη, δεν βρίσκει σύμφωνη την Εκτελεστική Επιτροπή και την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κόμματος, αναφέρε Η υποβολή παραίτησης από τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.ΑΡ., Φώτη Κουβέλη, δεν βρίσκει σύμφωνη την Εκτελεστική Επιτροπή και την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κόμματος, αναφέρε Rating: 0

Αντίθετη με την παραίτηση Κουβέλη η Ε.Ε. και η Κ.Ο. της ΔΗΜ.ΑΡ.

Αντίθετη με την παραίτηση Κουβέλη η Ε.Ε. και η Κ.Ο. της ΔΗΜ.ΑΡ.

Η υποβολή παραίτησης από τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.ΑΡ., Φώτη Κουβέλη, δεν βρίσκει σύμφωνη την Εκτελεστική Επιτροπή και την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κόμματος, αναφέρει ανακοίνωση, που εξεδόθη μετά την οκτάωρη και πλέον κοινή συνεδρίαση των δύο οργάνων, που άρχισε στις 11.30 το πρωί και τελείωσε στις 8 το βράδυ.

«Συνεδρίασαν σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Δημοκρατικής Αριστεράς και η Κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος, προκειμένου να αποτιμήσουν το εκλογικό αποτέλεσμα στις Ευρωεκλογές και στις αυτοδιοικητικές εκλογές. 

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, συζητήθηκαν τα αίτια της εκλογικής ήττας και διατυπώθηκαν θέσεις για το μέλλον του κόμματος, οι οποίες θα συζητηθούν αναλυτικά στην Κεντρική Επιτροπή που θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο. 

Σχετικά με την υποβολή παραίτησης από τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φ. Κουβέλη, υπογραμμίσθηκε ότι αυτή δεν βρίσκει σύμφωνη την Εκτελεστική Επιτροπή και την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΔΗΜΑΡ» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή