Αντίο από τα ξωτικά Reviewed by Momizat on . Με μια σεμνή τελετή λήξης, αλλά εντυπωσιακή ως προς τα πυροτεχνήματα και πολύ όμορφη ως προς το καλλιτεχνικό μέρος, η τρίτη κατά σειρά διοργάνωση του μύλου των Με μια σεμνή τελετή λήξης, αλλά εντυπωσιακή ως προς τα πυροτεχνήματα και πολύ όμορφη ως προς το καλλιτεχνικό μέρος, η τρίτη κατά σειρά διοργάνωση του μύλου των Rating: 0

Αντίο από τα ξωτικά

Αντίο από τα ξωτικά

Με μια σεμνή τελετή λήξης, αλλά εντυπωσιακή ως προς τα πυροτεχνήματα και πολύ όμορφη ως προς το καλλιτεχνικό μέρος, η τρίτη κατά σειρά διοργάνωση του μύλου των ξωτικών έκλεισε τυπικώς τις πύλες της. Ουσιαστικώς, θα τις κλείσει αύριο, αφού με απόφαση που πήρε το δ.σ. της e-trikala, παρατάθηκε η λειτουργία δύο ημέρες, χωρίς να έχει αποφασιστεί και εγκριθεί κάτι τέτοιο από το Δημοτικό Συμβούλιο.
Η χθεσινή τελετή λήξης εμπεριείχε συγκίνηση, αφού τόσοι και τόσοι συμπολίτες επέλεξαν να γίνουν εθελοντές, άλλοι εργάστηκαν είτε στον μύλο είτε στις εταιρίες που φιλοξενήθηκαν, οπότε, αναπόφευκτα οι ευχαριστίες των υπευθύνων απευθύνθηκαν πρώτα σε αυτούς. Την εκδήλωση άνοιξε με τραγούδι ειδικά γραμμένο για τα ξωτικά, από τρικαλινούς συντελεστές, ενώ ακολούθησε μια λιτή χορογραφία με τις νεράιδες, τον Σκρουτζ και τις μορφές των ξωτικών στα λευκά. Ο δ/νων σύμβουλος του e-trikala αναφέρθηκε στην τριετή επιτυχία της διοργάνωσης και έδωσε τον ακριβή αριθμό των επισκεπτών: 860.000!

Σημείωσε ότι η γιορτή θα συνεχιστεί σε δέκα μήνες από τώρα, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Δήμαρχος Τρικκαίων, Χρ. Λάππας, ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στα θετικά της διοργάνωσης.
Ο κόσμος πολύς, οι φωτογραφίες απαθανάτιζαν κάθε όμορφη στιγμή, ειδικά τη νέα χορογραφία που ακολούθησε, με βαλς και συγκίνηση.

Τα δε πυροτεχνήματα, σε ένα φαντασμαγορικό θέαμα, έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο τη 40ημερη γιορτή της πόλης. Μια γιορτή που συνετέλεσε στη νέα διαφήμιση για τα Τρίκαλα, καθιστώντας τα τον πιο γιορτινό προορισμό των Χριστουγέννων.
Ραντεβού στις 28 Νοεμβρίου 2014.
(οι φωτό ανοίγουν σε νέα καρτέλα με δεξί κλικ)

Αφήστε το σχόλιο σας