“Αντίο” από τον Δημήτρη Κοντογιάννη Reviewed by Momizat on . Ο Δημήτρης Κοντογιάννης , είναι φτιαγμένος από την πάστα του ωραίου ανθρώπου, από αυτούς που αρωματίζουν όχι μόνο τον Δικηγορικό Σύλλογο , αλλά και την καθημερι Ο Δημήτρης Κοντογιάννης , είναι φτιαγμένος από την πάστα του ωραίου ανθρώπου, από αυτούς που αρωματίζουν όχι μόνο τον Δικηγορικό Σύλλογο , αλλά και την καθημερι Rating: 0

“Αντίο” από τον Δημήτρη Κοντογιάννη

“Αντίο” από τον Δημήτρη Κοντογιάννη
Ο Δημήτρης Κοντογιάννης , είναι φτιαγμένος από την πάστα του ωραίου ανθρώπου, από αυτούς που αρωματίζουν όχι μόνο τον Δικηγορικό Σύλλογο , αλλά και την καθημερινότητα των ανθρώπων που τους συναντούν.
Μετά από πολλά χρόνια δεν θα είναι υποψήφιος ο απερχόμενος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων  εξαιτίας του Νόμου που δεν επιτρέπει άλλη θητεία. 
Ο επί σειρά ετών πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου είναι αλήθεια πως πρόσφερε σημαντικό έργο όλα αυτά τα χρόνια  , τίμησε την ψήφο των συναδέλφων του , αφού ήταν παρών σε όλα τα θέματα που απασχόλησαν το δικηγορικό σώμα με συγκεκριμένες προτάσεις και θέσεις.  

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή