"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Αντίο από τον Σπύρο Λάππα: H 8ετία κατά την άποψή μου είναι υπεραρκετή για έναν Βουλευτή

lafarm

Σχετικά άρθρα

Όλα έχουν ένα τέλος που ταυτόχρονα σηματοδοτούν και μία νέα αρχή. Το τέλος είναι η ολοκλήρωση μίας συγκλονιστικής Βουλευτικής περιόδου που διήρκησε οκτώ χρόνια και που συμπύκνωνε πολιτικά γεγονότα δεκαετιών με κεντρικό πολιτικό παράγοντα τον Σύριζα, το σύγχρονο κόμμα της Αριστεράς, που θέλουμε να είναι η Αριστερά του 21ου αιώνα.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο

Όμως αυτό το τέλος σημαίνει και μία νέα αρχή, αρχή για αξιοποίηση όσων δυνατοτήτων μου απομένουν στις μεγάλες μάχες που βρίσκονται μπροστά μας(Βουλευτικές εκλογές, εκλογές για τους Ο.Τ.Α. )βοηθώντας το κόμμα μας, αλλά, και κυρίως, για τη στήριξη των νέων ανθρώπων που πρέπει να εκπροσωπήσουν το κόμμα μας στις μάχες αυτές.

Στις πολλές ενστάσεις που εκφράζονται από συντρόφους για την απόφασή μου αυτή, απάντησα σταθερά ότι σε πάμπολλες ομιλίες μου τόσο από το βήμα της Βουλής όσο και σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές της περιφέρειάς μου είχα δεσμευτεί ότι η 8ετία κατά την άποψή μου είναι υπεραρκετή για έναν Βουλευτή να προσφέρει όλες του τις δυνάμεις στο κόμμα, στην κοινοβουλευτική ζωή και στη ζωή του τόπου του, και αυτό ήταν για μένα θέμα αρχής.

Συνεπής στην αρχή μου αυτή είναι η απόφασή μου, ενώ ταυτόχρονα επιθυμώ να «ανοίξω» το δρόμο για την ανάδειξη νέων ανθρώπων που θα εκπροσωπήσουν τον Σύριζα στη Βουλή, τονίζοντας ότι η νεότητα πρέπει να είναι στοιχείο ταυτοτικό για ένα σύγχρονο κόμμα της Αριστεράς, θυμίζοντας ότι η «νεότητα είναι η άνοιξη της ζωής και αποτελεί στο διάβα της ιστορίας του ανθρώπου την ατμομηχανή της κοινωνίας και της ιστορίας».

Εννοείται ότι σε όλες τις πολιτικές μάχες θα βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή για την επίτευξη των στόχων του κόμματός μας, για την ευημερία της κοινωνίας και των συμπολιτών μας, για την ισότητα, τη δημοκρατία και τις ελευθερίες που σήμερα υφίστανται εκπτώσεις και ελλείμματα.

Κρατώ τέλος τις πιο γλυκές αναμνήσεις από τις συναντήσεις μου με πολιτικές προσωπικότητες τεραστίου διαμετρήματος και γι αυτό ευχαριστώ θερμότατα την ηγεσία του κόμματος και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Αλέξη Τσίπρα που το 2015 με τίμησε με τη συμπερίληψή μου στα ψηφοδέλτια του κόμματος. Είμαι και θα είμαι πολιτικά παρών.

Σπύρος Λάππας βουλευτής Καρδίτσας

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης