Αντίο Ζωή… Reviewed by Momizat on . Τον μακρύ δρόμο της αιωνιότητας, αλλά όχι αυτόν της λήθης, τράβηξε χθες το πρωί η 42χρονη Ζωή Παπαποστόλου από την Οιχαλία.  Η Ζωή μάς «άφησε». Τα σοβαρά προβλή Τον μακρύ δρόμο της αιωνιότητας, αλλά όχι αυτόν της λήθης, τράβηξε χθες το πρωί η 42χρονη Ζωή Παπαποστόλου από την Οιχαλία.  Η Ζωή μάς «άφησε». Τα σοβαρά προβλή Rating: 0

Αντίο Ζωή…

Αντίο Ζωή…

Τον μακρύ δρόμο της αιωνιότητας, αλλά όχι αυτόν της λήθης, τράβηξε χθες το πρωί η 42χρονη Ζωή Παπαποστόλου από την Οιχαλία.  Η Ζωή μάς «άφησε». Τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε τις τελευταίες ημέρες παρά την μεγάλη μάχη που έδινε να κρατηθεί στην ζωή στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λάρισας ήταν τελικά αδύνατον να αντιμετωπιστούν. Παρά την έκκληση για αίμα που δημοσιεύσαμε όλα τα μέσα ενημέρωσης και υπήρξε ανταπίκριση, στις 3 τα ξημερώματα της Τρίτης 5 Αυγούστου 2014 το γελαστό κορίτσι δεν άντεξε.
Ο αδόκητος χαμός της βύθισε στο πένθος τους οικείους της, τους συγγενείς και τους φίλους. Πραγματική μαχήτρια της ζωής, παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, μαχόταν γεμάτη χαμόγελο και θάρρος.
Πλέον η Ζωή θα μας χαμογελά από τα ψηλά.  Θα είναι εκεί ψηλά για να τραγουδά τα αγαπημένα για εκείνη τραγούδια της Άννας Βίσση που γνώριζε και λάτρευε, και ήταν μία από τις μεγαλύτερες θαυμάστριές της.
Θα είναι εκεί ψηλά παρέα με την Ελένη από το γειτονικό χωριό των Γεωργανάδων, αλλά μακριά από την αγαπημένη τους ερμηνεύτρια.
Η σορός της Ζωής Παπαποστόλου μεταφερθεί στην οικία της στην Οιχαλία σήμερα το πρωί ενώ η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή