Αντί για μπλοκάκια στα νοσοκομεία η κυβέρνηση oφείλει να εντάξει υποχρεωτικά και όχι προαιρετικά τους ιδιώτες γιατρούς Reviewed by Momizat on . Πρόκειται για ένα ακόμη βήμα στην κατεύθυνση της ενίσχυσης της ιδιωτικοποίησης και της εμπορευματοποίησης του δημόσιου συστήματος υγείας. Η κυβέρνηση αντί να υλ Πρόκειται για ένα ακόμη βήμα στην κατεύθυνση της ενίσχυσης της ιδιωτικοποίησης και της εμπορευματοποίησης του δημόσιου συστήματος υγείας. Η κυβέρνηση αντί να υλ Rating: 0

Αντί για μπλοκάκια στα νοσοκομεία η κυβέρνηση oφείλει να εντάξει υποχρεωτικά και όχι προαιρετικά τους ιδιώτες γιατρούς

Αντί για μπλοκάκια στα νοσοκομεία η κυβέρνηση oφείλει να εντάξει υποχρεωτικά και όχι προαιρετικά τους ιδιώτες γιατρούς

Πρόκειται για ένα ακόμη βήμα στην κατεύθυνση της ενίσχυσης της ιδιωτικοποίησης και της εμπορευματοποίησης του δημόσιου συστήματος υγείας.

Η κυβέρνηση αντί να υλοποιήσει την πρόταση της ΟΕΝΓΕ για μαζικές μόνιμες προσλήψεις γιατρών πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης και για μονιμοποίηση των επικουρικών γιατρών σε μόνιμες θέσεις πλήρους και
αποκλειστικής απασχόλησης, χτυπάει περαιτέρω τη μόνιμη, πλήρη και αποκλειστική απασχόληση.

Παραπέμπει στις καλένδες τόσο τις μόνιμες προσλήψεις όσο και την μονιμοποίηση των επικουρικών γιατρών.

Ταυτόχρονα ανοίγει και με αυτή την ρύθμιση, διάπλατα τον δρόμο των “Συμπράξεων” μεταξύ δημόσιων νοσοκομείων και ιδιωτικών κλινικών πάντα φυσικά σε βάρος του δημοσίου συστήματος υγείας.

Αντί για μπλοκάκια στα νοσοκομεία η κυβέρνηση όφειλε (όπως ζητούσαμε από την Άνοιξη) να εντάξει υποχρεωτικά και όχι προαιρετικά τους ιδιώτες γιατρούς σε ένα ενιαίο κρατικό σχέδιο για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Θα εξαντλήσουμε κάθε συνδικαλιστικό και νομικό μέσο για να το αποτρέψουμε.

ΟΕΝΓΕ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή