Ανταλλακτικό Παζάρι στην Οικογιορτή Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Στο 3ήμερο της Πανελλαδικής Γιορτής Οικολογικής Γεωργίας & Χειροτεχνίας 25-27 Σεπτέμβρη θα λειτουργήσει Ανταλλακτικό Παζάρι Ρούχων, Βιβλίων, Παιχνιδιών, Εξο Στο 3ήμερο της Πανελλαδικής Γιορτής Οικολογικής Γεωργίας & Χειροτεχνίας 25-27 Σεπτέμβρη θα λειτουργήσει Ανταλλακτικό Παζάρι Ρούχων, Βιβλίων, Παιχνιδιών, Εξο Rating: 0

Ανταλλακτικό Παζάρι στην Οικογιορτή Τρικάλων

Ανταλλακτικό Παζάρι στην Οικογιορτή Τρικάλων

Στο 3ήμερο της Πανελλαδικής Γιορτής Οικολογικής Γεωργίας & Χειροτεχνίας 25-27 Σεπτέμβρη θα λειτουργήσει
Ανταλλακτικό Παζάρι Ρούχων, Βιβλίων, Παιχνιδιών, Εξοπλισμού για Μωρά, παπουτσιών και αξεσουάρ ή οποιοδήποτε άλλων αντικειμένων δεν χρειαζόμαστε και πιστεύουμε πως μπορεί να φανούν χρήσιμα σε κάποιο συνάνθρωπό μας, για να ανταλλάξουμε χωρίς τη διαμεσολάβηση του χρήματος.
Τα είδη προς ανταλλαγή θα πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση, για παράδειγμα τα ρούχα πλυμμένα και χρήσιμες θα ήταν, αν υπάρχουν και οι κρεμάστρες τους.
Πριν σκεφτείτε να πάτε για ψώνια σκεφτείτε να ανταλλάξετε ό,τι δεν φοράτε πια και γεμίζει τις ντουλάπες σας, με καινούργια όμορφα ρουχαλάκια που δεν θα τα βρίσκατε πουθενά αλλού!

Προτάσουμε την Ανταλλαγή απέναντι στον άσκοπο καταναλωτισμό
και την Αλληλεγγύη απέναντι στην εξαθλίωση, την ακρίβεια και τη φτώχεια.

Φέρνουμε, λοιπόν, όποιο ρούχο, βιβλίο ή οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο δεν χρειαζόμαστε, για να ανταλλάξουμε χωρίς τη διαμεσολάβηση του χρήματος!

Πληροφορίες: oikogiorti22@gmail.com

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή