ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Λευτεριά στην Παλαιστίνη! Αλληλεγγύη στον παλαιστινιακό λαό! Reviewed by Momizat on . Ανύχτωτες οι νύχτες μας κι οι πυροβολισμοί τις καταυγάζουν   Οι εχθροί μας που επαγρυπνούν, Οι εχθροί μας που για μας το φως ανάβουν Μες στο πηχτό σκοτάδι των σ Ανύχτωτες οι νύχτες μας κι οι πυροβολισμοί τις καταυγάζουν   Οι εχθροί μας που επαγρυπνούν, Οι εχθροί μας που για μας το φως ανάβουν Μες στο πηχτό σκοτάδι των σ Rating: 0

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Λευτεριά στην Παλαιστίνη! Αλληλεγγύη στον παλαιστινιακό λαό!

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Λευτεριά στην Παλαιστίνη! Αλληλεγγύη στον παλαιστινιακό λαό!

Ανύχτωτες οι νύχτες μας κι οι πυροβολισμοί τις καταυγάζουν  

Οι εχθροί μας που επαγρυπνούν,

Οι εχθροί μας που για μας το φως ανάβουν

Μες στο πηχτό σκοτάδι των σπηλαίων.

Εδώ μετά τα ποιήματα του Ιώνα

Δεν περιμένουμε κανένα

Η πολιορκία θα κρατήσει ακόμα

Όσο εμείς

Την ποίηση της άγνοιας

Διδάσκουμε στους εχθρούς μας.

Ο ουρανός το μεσημέρι μολυβένιος

Τη νύχτα πορτοκαλένιος.

Ενώ οι καρδιές παραμένουν ουδέτερες

Όπως τα τριαντάφυλλα του φράχτη. [*]

 

[*] Νταρουίς Μαχμούντ,

Κατάσταση Πολιορκίας

Το κράτος – τρομοκράτης Ισραήλ με συνεχείς βομβαρδισμούς τις τελευταίες μέρες κλιμακώνει την επίθεσή του σε βάρος του παλαιστινιακού λαού. Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. καταγγέλλει την ισραηλινή βαρβαρότητα σε βάρος του παλαιστινιακού λαού.

Συγκλονισμένη η ανθρωπότητα παρακολουθεί μια νέα πολεμική εκστρατεία σε βάρος ενός λαού χτυπημένου από ένα ρατσιστικό καθεστώς διακρίσεων τύπου απαρτχάιντ και μια διαρκή και σκληρή καταστολή. Ήδη βαρύ φόρο αίματος πληρώνει ο λαός της Παλαιστίνης, ενώ τα ισραηλινά γεράκια μεθοδεύουν και χερσαία επίθεση, πράγμα που θα σημάνει επιπλέον χιλιάδες νεκρούς και ανυπολόγιστες υλικές καταστροφές σε ζωτικής σημασίας υποδομές.

Με την στήριξη και τη συνενοχή των ιμπεριαλιστών ΗΠΑ και ΕΕ το Ισραήλ ξετυλίγει μια πολιτική εξόντωσης του Παλαιστινιακού λαού εδώ και χρόνια. Η ελληνική κυβέρνηση στηρίζει με προκλητικό τρόπο αυτή τη βαρβαρότητα δείχνοντας ότι η συμμαχία της άρχουσας τάξης με την ευρωπαϊκή είναι ενάντια σε κάθε λαό και τα δικαιώματά του. Οι οικονομικές δοσοληψίες με το Ισραήλ επισφραγίζουν αυτή την άθλια συμμαχία της συνενοχής.

Ο άνισος αγώνας των Παλαιστινίων για το δικαίωμά τους στη ζωή και την ανεξαρτησία είναι αγώνας που πρέπει στηριχτεί από τον καθένα που ασφυκτιά από τη βαρβαρότητα του δίκιου του ισχυρότερου, από τον σκοτεινό κόσμο του κεφαλαίου όπου το κέρδος και η μοιρασιά σφαιρών επιρροής έχουν μεγαλύτερη αξία από τους ανθρώπους.

  • Λευτεριά στην Παλαιστίνη. Αλληλεγγύη στον παλαιστινιακό λαό.
  • Να σταματήσει η εξόντωση του παλαιστινιακού λαού από το Ισραήλ. Να τιμωρηθούν οι εγκληματίες πολέμου.
  • Έξω οι ιμπεριαλιστές ΗΠΑ – ΕΕ – ΝΑΤΟ από την Αν. Μεσόγειο και τη Μ. Ανατολή.
  • Να διακοπούν τώρα οι διπλωματικές σχέσεις και η στρατιωτική συνεργασία της Ελλάδας με το κράτος – τρομοκράτη του Ισραήλ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή