ΑΝΤΑΡΣΥΑ Τρικάλων: Καμία απόλυση Reviewed by Momizat on . Καμιά Απόλυση – Η βία και η τρομοκρατία ενάντια στους διαδηλωτές δε λυγίζει τους εργαζόμενους Με διαρκή βία απάντησε η συμμορία Σαμαρά-Βενιζέλου που επιτέθηκε μ Καμιά Απόλυση – Η βία και η τρομοκρατία ενάντια στους διαδηλωτές δε λυγίζει τους εργαζόμενους Με διαρκή βία απάντησε η συμμορία Σαμαρά-Βενιζέλου που επιτέθηκε μ Rating: 0

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Τρικάλων: Καμία απόλυση

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Τρικάλων: Καμία απόλυση
Καμιά Απόλυση – Η βία και η τρομοκρατία ενάντια στους διαδηλωτές δε λυγίζει τους εργαζόμενους
Με διαρκή βία απάντησε η συμμορία Σαμαρά-Βενιζέλου που επιτέθηκε με τα ΜΑΤ στο δίκαιο αγώνα των απολυμένων εκπαιδευτικών, καθαριστριών και σχολικών φυλάκων που παλεύουν να σώσουν το ψωμί τους.
Καταγγέλουμε τον ξυλοδαρμό, τους τραυματισμούς και τις προσαγωγές του Θ. Μπαλασόποπουλου, του Γ. Καλομοίρη και των άλλων συνδικαλιστών και εργαζόμενων που τόλμησαν να «λερώσουν» το χαλί που έστρωσε ο Μητσοτάκης και ο Στουρνάρας για να περάσουν οι τροϊκανοί υπάλληλοι.
Η τρομοκρατία δε θα περάσει.
Η βάρβαρη πολιτική των απολύσεων που καταστρέφει ανθρώπινες ζωές και ξηλώνει τις δημόσιες υπηρεσίες με κοινωνικό χαρακτήρα, θα έχει απάντηση νέους, σκληρούς και αποφασιστικούς αγώνες των εργαζομένων.
Είναι ώρα να ξεπεραστούν λογικές για αγώνες διαμαρτυρίες, εκλογική αναμονή και αποδοχή τελικά σαν τετελεσμένων των καταστροφικών επιλογών κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ
Πανεργατικός συντονισμός, δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, παλλαϊκή πάλη για να ρίξουμε τη μισητή συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.
Να διώξουμε την τροϊκα και τους οικονομικούς δολοφόνους των δανειστών
Να καταργήσουμε τα μνημόνια  και τους νόμους που τα συνοδεύουν
Να διαγράψουμε το χρέος
Να γυρίσουν όλοι στις δουλειές τους.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή