ΑΝΤΑΡΣΥΑ Τρικάλων: Νίκη η αθώωση των αγωνιστών Reviewed by Momizat on . Η χθεσινή αθώωση στα Δικαστήρια της Λάρισας για τους αγώνες μας στα διόδια , αποτελεί μια πρώτη νίκη του λαϊκού κινήματος . Αποκτάει μεγάλη σημασία αυτή η αθώωσ Η χθεσινή αθώωση στα Δικαστήρια της Λάρισας για τους αγώνες μας στα διόδια , αποτελεί μια πρώτη νίκη του λαϊκού κινήματος . Αποκτάει μεγάλη σημασία αυτή η αθώωσ Rating: 0

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Τρικάλων: Νίκη η αθώωση των αγωνιστών

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Τρικάλων: Νίκη η αθώωση των αγωνιστών

Η χθεσινή αθώωση στα Δικαστήρια της Λάρισας για τους αγώνες μας στα διόδια , αποτελεί μια πρώτη νίκη του λαϊκού κινήματος .

Αποκτάει μεγάλη σημασία αυτή η αθώωση γιατί η απόπειρα τρομοκράτησης απέναντι στην αντίσταση και την κοινωνική ανυπακοή  εμπρός  στα κάθε είδους χαράτσια έπεσε στο κενό.

Δείχνει την σαθρότητα των επιχειρημάτων του κράτους και της εξουσίας στην υπεράσπιση των εταιρειών-κατασκευαστών και των συμμάχων τους .

Δυναμώνει την θέληση μας  για ένταση της πάλης για την επανακατάληψη  με πιο μαζικούς όρους κάθε κοινωνικού αγαθού  που «παραχωρείται» στο κεφάλαιο (νερό- υγεία- παιδεία- ηλεκτρική ενέργεια-δρόμοι ).

Αυτή η αθώωση δεν μας εφησυχάζει. Μπροστά μας έχουμε νέες δίκες  στις 31 Γεναρη-10 Φλεβάρη και 21 Φλεβάρη στα Δικαστήρια της Λάρισας. Εντείνουμε τον αγώνα μας  για την υπεράσπιση των συναγωνιστών μας .

Οι αγώνες μας δεν είναι παράνομοι είναι δίκαιοι και αναγκαίοι.

15-1-2014

ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή