ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Ολοι στα μπλόκα της αγροτιάς Reviewed by Momizat on .   ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ - ΤΡΟΦΗ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!   Η νέα επέλαση ενάντια στον κόσμο της φτωχής αγροτιάς, από τη λαομίσητη κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και από την ΕΕ, δεν έχει καμ   ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ - ΤΡΟΦΗ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!   Η νέα επέλαση ενάντια στον κόσμο της φτωχής αγροτιάς, από τη λαομίσητη κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και από την ΕΕ, δεν έχει καμ Rating: 0

ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Ολοι στα μπλόκα της αγροτιάς

ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Ολοι στα μπλόκα της αγροτιάς

 

ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ – ΤΡΟΦΗ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

 

Η νέα επέλαση ενάντια στον κόσμο της φτωχής αγροτιάς, από τη λαομίσητη κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και από την ΕΕ, δεν έχει καμία σχέση με μια «δίκαιη φορολόγηση» όπως βιάζονται να βροντοφωνάζουν διάφορα παπαγαλάκια του συστήματος. Στόχος τους είναι η συγκέντρωση της γης στα χέρια επιχειρηματικών κύκλων του αντικειμένου, μέσα από ένα ασφυκτικό πλαίσιο παραγωγής και επιβίωσης για την πλειοψηφία των αγροτών, και υπαγωγή των αγροτών είτε σε εργάτες γης με συνθήκες Μανωλάδας είτε σε ένα νέο ποτάμι ανεργίας και μετανάστευσης. Η διαδικασία αυτή, επιχειρείται να σφραγιστεί από τους κανονισμούς της ΕΕ, και των προσανατολισμό των επιδοτήσεων, η κατανομή των οποίων εδώ και καιρό αποδίδει τη μερίδα του λέοντος στους μεγαλοαγρότες και στις επιχειρήσεις του κλάδου (το 80% των επιδοτήσεων φτάνει στα χέρια του 20% των αγροτών…). Συνέπεια όλων αυτών, θα είναι η ακόμα μεγαλύτερη απομάκρυνση της αγροτικής παραγωγής από την κάλυψη των διατροφικών αναγκών του λαού ετούτου του τόπου, η ποιοτική υποβάθμιση μιας σειράς αγροτικών προϊόντων, και η άνοδος της τιμής μιας σειράς βασικών διατροφικών αγαθών στα πλαίσια της κερδοφορίας και τις ανταγωνιστικότητας.

Στη μαζική και δυναμική αντίδραση του αγροτικού κόσμου, με την παρουσία στους δρόμους των πιο μαζικών αγροτικών μπλοκ των τελευταίων χρόνων, η κυβέρνηση, απαντά με το μόνο σύμμαχο της. Την καταστολή, την τρομοκρατία και τον αυταρχισμό. Τα μπλόκα της αγροτιάς όμως, όχι μόνο μπορούν να αντέξουν, αλλά μπορούν να αποτελέσουν και των πυροκροτητή που θα ανάψει το φιτίλι μιας λαϊκής αυθεντικής εξέγερσης που θα διώξει το σάπιο πολιτικό προσωπικό, την ευρωπαϊκή επιτροπεία, τα μνημόνια και τις δανειακές τους συμβάσεις, επιβάλλοντας ένα άλλο μέλλον για τη θιγόμενη πλειοψηφία. Σε αυτή την κατεύθυνση η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ , στηρίζει το παλλαϊκό συλλαλητήριο την Κυριακή 09/02 στο αγροτικό μπλόκο της Νίκαιας και καλεί όλο το λαό με την παρουσία του να ανοίξει ένα νέο νικηφόρο γύρο αντιπαράθεσης με τις τρόικες εσωτερικού και εξωτερικού.

 

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 09/02 ΣΤΙΣ 12:00 ΣΤΟ ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ

Τ.Ε ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή