“Αντεπίθεση” … Παρθένη με Παιδικό Σταθμό Reviewed by Momizat on . Πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Γ.Ν.Τρικάλων. Μεταξύ άλλων θεμάτων που συζητήθηκαν ο Διοικητής του Νοσοκομείου, κ.Δ.Παρθένης Πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Γ.Ν.Τρικάλων. Μεταξύ άλλων θεμάτων που συζητήθηκαν ο Διοικητής του Νοσοκομείου, κ.Δ.Παρθένης Rating: 0

“Αντεπίθεση” … Παρθένη με Παιδικό Σταθμό

“Αντεπίθεση” … Παρθένη με Παιδικό Σταθμό

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Γ.Ν.Τρικάλων.
Μεταξύ άλλων θεμάτων που συζητήθηκαν ο Διοικητής του Νοσοκομείου, κ.Δ.Παρθένης εισηγήθηκε την έναρξη των διαδικασιών λειτουργίας Παιδικού Σταθμού για τα παιδιά των εργαζομένων του Νοσοκομείου.Η απόφαση λήφθηκε ομόφωνα από το Δ.Σ. και έχει ήδη προστεθεί στον Οργανισμό του Ιδρύματος, που βρίσκεται προς έγκριση στο Υπουργείο.
Η υλοποίηση των σχεδιασμών αυτών αναμένεται να δώσει βαθιά ανάσα στους εργαζόμενους γονείς του Νοσοκομείου, που έχουν παιδιά προσχολικής ηλικίας και δεν έχουν λύση στο πρόβλημα της φύλαξής τους.

 

Σχόλια (4)

 • Παγδάτογλου Κυριακή

  Η καλύτερη απάντηση στην φτήνεια και τον αγοραίο-συντεχνιακό συνδικαλισμό.Είναι μία πρόταση που είχε μπεί και άλλη φορά απο τον Διοικητή .Αν υλοποιηθεί θ΄ ανακουφίσει πολλούς εργαζόμενους και θα τους απομακρύνει τ απο το παρασκήνιο κάποιων

  Απάντηση
 • Γιάννης

  Πιο φθηνός συνδικαλισμός απο τον κυβερνητικό δεν υπάρχει!
  Παρασκήνιο είναι να απειλείς εργαζόμενους πίσω απο κλειστές πόρτες.
  Κατά τα άλλα πολύ ωραίο και χρήσιμο έργο!

  Απάντηση
 • Χρήστος

  Ο ρεβανσισμός, η μισαλλοδοξία, τα κόμπλεξ, δημιούργησαν τα τελευταία δυο χρόνια μια αδιανόητη κατάσταση τρομοκρατίας η οποία επιτέλους φαίνεται να αρχίζει να βγαίνει στην φόρα. Τα επικοινωνιακά παιχνίδια και τα δελτία τύπου δεν θα αποδώσουν.

  Απάντηση
 • Γιώργος

  To έργο του Διοικητή του ΓΝΤ κου Παρθένη είναι μετρήσιμο και ευρέως αποδεκτό από την κοινωνία των Τρικάλων, καλύπτοντας κενά που είχαν να κάνουν με την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και με γνώμονα πάντα την καλύτερη δυνατή κάλυψη των αναγκών σε παροχές υγείας. Όλα τα υπόλοιπα που ακούγονται από διαφόρους ειδήμονες και μη είναι εκ του πονηρού και ουσιαστικά βάλλονται κατά του συνόλου.

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή