Αντεπίθεση Ρέντσι κατά Σόιμπλε Reviewed by Momizat on . Πολεμική ατμόσφαιρα επικρατεί στην Ευρώπη, καθώς όλο και περισσότεροι ηγέτες χωρών-μελών της Ε.Ε. αντιδρούν στην ασφυκτική δημοσιονομική πολιτική που επιβάλλει Πολεμική ατμόσφαιρα επικρατεί στην Ευρώπη, καθώς όλο και περισσότεροι ηγέτες χωρών-μελών της Ε.Ε. αντιδρούν στην ασφυκτική δημοσιονομική πολιτική που επιβάλλει Rating: 0

Αντεπίθεση Ρέντσι κατά Σόιμπλε

Αντεπίθεση Ρέντσι κατά Σόιμπλε
Πολεμική ατμόσφαιρα επικρατεί στην Ευρώπη, καθώς όλο και περισσότεροι ηγέτες χωρών-μελών της Ε.Ε. αντιδρούν στην ασφυκτική δημοσιονομική πολιτική που επιβάλλει το Βερολίνο.
«Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να αρχίσει να ελέγχει τον γερμανικό προϋπολογισμό», δήλωσε ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματτέο Ρέντσι, σχολιάζοντας τις τελευταίες δηλώσεις του Γερμανού υπουργού οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σχετικά με την ανάγκη να σεβασθούν, όλες οι χώρες, τους ευρωπαϊκούς κανόνες για το δημόσιο έλλειμμα.
«Το εμπορικό πλεόνασμα της Γερμανίας δημιουργεί προβλήματα σε όλη την Ευρώπη. Δεν πρέπει να συμβεί ότι έγινε με το μεταναστευτικό: μας άφησαν μόνους και οικοδομούν τείχη», πρόσθεσε ο επικεφαλής της ιταλικής κεντροαριστερής κυβέρνησης.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή