Αντε γειά ….. από τον Δημήτρη Μπαταγιάννη Reviewed by Momizat on .   Ως γνωστό μόλις πριν από 3 ημέρες το σενάριο της αλλαγής επιβεβαίωσε και ο  Χρήστος Γιαλιάς , τονίζοντας μάλιστα ότι ο ίδιος αποχωρεί οριστικά και αμετάκ   Ως γνωστό μόλις πριν από 3 ημέρες το σενάριο της αλλαγής επιβεβαίωσε και ο  Χρήστος Γιαλιάς , τονίζοντας μάλιστα ότι ο ίδιος αποχωρεί οριστικά και αμετάκ Rating: 0

Αντε γειά ….. από τον Δημήτρη Μπαταγιάννη

Αντε γειά ….. από τον Δημήτρη  Μπαταγιάννη

 

Ως γνωστό μόλις πριν από 3 ημέρες το σενάριο της αλλαγής επιβεβαίωσε και ο  Χρήστος Γιαλιάς , τονίζοντας μάλιστα ότι ο ίδιος αποχωρεί οριστικά και αμετάκλητα από την πόλη και την ομάδα. 

Οι δύο άνδρες τα είχαν βρει και στη συμφωνία  για το χρονοδιάγραμμα , όμως σήμερα- για αδιευκρίνιστους ακόμα λόγους- ο κ Μπαταγιάνης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση: « Η απόφαση μου  είναι οριστική…. και δηλώνω ότι για προσωπικούς λόγους αποσύρω το ενδιαφέρον μου για την εξαγορά των μετοχών της ΠΑΕ Τρίκαλα από τον Χρηστο Γιαλιά.Δηλώνω δε ότι όποιες και αν είναι οι εξελίξεις για τη διάδοχη κατάσταση, θα είμαι πάντα κοντά και όπως έπραξα και φέτος , έτσι και στη νέα σεζόν η επιχείρηση μου  θα διαθέσει χορηγία στην ομάδα ύψους 30.000 ευρώ».

Το ενδιαφέρον μεταφέρεται στην συνέντευξη τύπου του Γιαλιά 

Το Σάββατο στις 5 μ.μ. στην αίθουσα συνεντεύξεων τύπου του δημοτικού σταδίου Τρικάλων ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα κ. Χρήστος Γιαλιάς θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου.
Θα προχωρήσει σε ενημέρωση για όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την ομάδα, ώστε οι φίλαθλοι του ΑΟΤ με υπεύθυνο τρόπο να μάθουν όσο γίνονται για την αγαπημένη τους ομάδα.

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή